Новини

Остерігайтесь переохолоджень та обморожень

У зв'язку зі зниженням добової температури Міністерство охорони здоров'я України звернулось до населення з проханням дотримуватися порад медиків, як уникнути шкідливого впливу низьких температур на організм.

Детальніше...

 

Шість лікарів Житомирщини стали лауреатами премії імені О.Ф.Гербачевського

Обласну премію, яка носить ім’я видатного організатора охорони здоров’я Житомирщини Олександра Федоровича Гербачевського, було започатковано у 1996 році.

Детальніше...

 

В Житомирі влаштували свято для дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію

18 грудня у прес-центрі Житомирської міської ради відбулася соціальна акція, приурочена до Дня Святого Миколая, для дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію. Організатором акції виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Детальніше...

 

Ефективна комунікація з питань вакцинації

16-18 грудня  у м.Житомирі відбувся тренінг «Ефективна комунікація з питань вакцинації», який проходив у рамках пілотного проекту щодо розвитку репродуктивного здоров’я матері і дитини.

Детальніше...

 

На початку 2015 року в Житомирі планують відкрити кардіохірургічний центр

17 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський разом із заступником голови обласної ради Русланом Годованим провели виїзну робочу нараду з питань реконструкції відділення анестезіології та інтенсивної терапії в кардіологічному центрі №1 обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського.

Детальніше...

 

Свято Миколая в дитячому відділенні Житомирської ОПЛ № 1

17 грудня, напередодні свята Святого Миколая, в дитячому психо-неврологічному відділенні Житомирської обласної психіатричної лікарні №1 члени учнівського клубу «Глобальна турбота» Житомирської загальноосвітньої школи № 12 імені С.Ковальчука спільно з благодійним фондом «Заручники Чорнобиля» провели благодійну акцію «Святий Миколай, до нас завітай».

Детальніше...

 

Житомирські школярі вчилися надавати першу медичну допомогу

У Житомирському екологічному ліцеї № 24 сьогодні, 13 грудня відбулися фінальні змагання в рамках Всеукраїнського проекту «Я можу врятувати життя» під патронатом дружини Президента України Марини Порошенко, головна мета якого полягає в тому, аби навчити школярів надавати першу медичну допомогу.

Детальніше...

 

Обговорили проблеми клінічної педіатрії та організації охорони здоров’я дітей

У Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні 11 грудня пройшла регіональна науково-практична конференція «Проблеми клінічної педіатрії та організації охорони здоров’я дітей» для лікарів-педіатрів, лікарів загальної практики-сімейної медицини та керівників з інтернатури.

Детальніше...

 

Народні депутати України підтримали Програму дій Уряду

embl_moz
11.12.2014 року, представляючи в Парламенті Програму діяльності Кабінету Міністрів України, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк озвучив першочергові кроки Уряду на шляху до реформування національної системи охорони здоров’я.

Детальніше...

 

В області відбулася пряма телефонна лінія з питань лікування бронхіальної астми

11 грудня у рамках заходів до Всесвітнього дня хворого на бронхіальну астму в області відбулася пряма телефонна лінія. Відповіді щодо профілактики та лікування бронхіальної астми надавала обласний позаштатний алерголог, завідувачка центру клінічної імунології та алергології обласної клінічної лікарні  ім.О.Ф.Гербачевського Валентина Савицька.

Детальніше...

 

Чергова допомога Житомирщини Луганській області

Житомирщина продовжує допомагати Луганській області.

 

Детальніше...

 

Національна стратегія побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015 – 2025 роки

embl_moz 
Національна стратегія побудови нової 
системи охорони здоров'я в Україні
 на період 2015 - 2025 років
 

В області відкрито ще одне відділення для постійного проживання одиноких громадян

У селі Соколів Червоноармійського району відкрито восьме в області відділення для постійного проживання одиноких громадян.

Детальніше...

 

Ефективне консультування з питань імунізації

2-4 грудня  у м.Житомирі відбувся тренінг «Ефективне консультування з питань імунізації», який проходив у рамках пілотного проекту щодо розвитку репродуктивного здоров’я матері і дитини.

Детальніше...

 

«Місія в Україну» для обласного центру крові

3 грудня Житомирський обласний центр крові отримав сучасне медичне обладнання від Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну».

Детальніше...

 

Мобільна амбулаторія для Житомирщини

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  до Житомира приїхала сучасна мобільна амбулаторія для роботи з профілактики ВІЛ, вірусних гепатитів та інших соціально небезпечних хвороб серед найуразливіших верств населення у Житомирській області.

Детальніше...

 

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

За кумулятивними даними, з 1987 року станом на 1 листопада 2014 року в Україні зареєстровано 261 704 випадки ВІЛ-інфекції, хворих на СНІД  -74 049, померло від СНІДу 34 640 осіб.

Детальніше...

 

Відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас відкрив засідання колегії ДОЗ, яке відбулося 28 листопада в Житомирському інституті медсестринства. У засіданні також взяли  участь заступники директора ДОЗ Валентина Грищук та Сергій Бондарчук, голова обкому профспілки працівників охорони здоров’я Алла Супряга, а також головні лікарі ЦРЛ, ЦМЛ, ТМО, центрів ПМСД, санаторіїв, обласних лікувально-профілактичних закладів, керівники навчальних медичних і фармацевтичного закладів, начальники управлінь і відділів охорони здоров'я міст і районів області, головні та обласні позаштатні фахівці (дорослі та дитячі) відповідно до питань колегії.

Детальніше...

 

Медики застерігають: обережно – ожеледиця!

Щорічно в Україні реєструється сумна статистика травмувань, пов'язаних з ожеледицею: за небезпечний сезон лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду.

Детальніше...

 

Фізична реабілітація осіб, постраждалих у зоні АТО

25 листопада на базі обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини (ОМЦЗСМ) відбулося засідання товариства лікарів ЛФК, реабілітологів, сестер медичних кабінетів ЛФК на тему «Фізична реабілітація осіб, постраждалих у зоні АТО».

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту