Новини

Скажений вовк напав на жінку

Стан постраждалої мешканки Піщаниці Овруцького району Житомирської області, яку днями  на власному городі покусав вовк, задовільний. 

Детальніше...

 

Ефективне консультування з імунізації

В рамках реалізації Проекту ЮНІСЕФ та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я, здоров’я матері та дитини» у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України відбувся тренінг «Ефективне консультування з імунізації», який проходив у Києві.

Детальніше...

 

4 лютого - Всесвітній день боротьби проти раку

У Всесвітній день боротьби проти раку, 4 лютого, в обласному онкологічному диспансері відбулася прес-конференція, яку провели головний лікар цього лікувального закладу Борис Гуля, завідувач мамологічного відділення Станіслав Кукліч, завідувач онкогінекологічного відділення  Віктор Кравчук та завідувачка відділення хіміотерапії Валентина Іванчук. Мета заходу – донести до жителів Житомирщини інформацію про те, що онкологічні захворювання підлягають лікуванню, якщо їх вчасно виявити.

Детальніше...

 

Тактика ведення хворих з миготливою аритмією

3 лютого на базі Житомирської обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського для лікарів-кардіологів, лікарів-терапевтів та лікарів загальної практики-сімейної медицини області відбувся майстер-клас «Тактика ведення хворих з миготливою аритмією».

Детальніше...

 

У Житомирі стартували регіональні навчання Всеукраїнського курсу з тактичної медицини

Народний депутат України, голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, радник Президента України Ольга Богомолець 2 лютого прибула з робочою поїздкою на Житомирщину.

Детальніше...

 

Відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я

30 січня конкурсна комісія розглядала кандидатури претендентів на 13 керівних посад у закладах охорони здоровя обласної комунальної власності.

Детальніше...

 

Звернення до громадян державної служби України з надзвичайних ситуацій

Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до всіх громадян з проханням уникати паніки.

Детальніше...

 

Повоєнна реабілітація. Психологічна і психотерапевтична допомога

В області розроблено Дорожню карту медичної реабілітації військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії, інших силових структур  області, що брали участь у  антитерористичній операції.

Детальніше...

 

На Житомирщині перевіряють стан державного медичного мобілізаційного резерву

На Житомирщині розпочалося інспектування державного медичного мобілізаційного резерву.

Детальніше...

 

Уряд утворив Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Кабінет Міністрів України утворив Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідну постанову №18 Уряд прийняв під час виїзного засідання, яке відбулося 26 січня у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Детальніше...

 

Епідемічний сезон з грипу та гострих респіраторних інфекцій

За даними Держсанепідслужби Житомирської області, на 4 тижні епідсезону 2014-2015 рр. (19-25 січня), у порівнянні з минулим, серед населення Житомирської області відмічається ріст захворюваності на грип та ГРВІ на 9,5 %.

Детальніше...

 

У Житомирській області працює цілодобова «гаряча лінія» для виявлення загроз та попередження терактів

З метою запобігання надзвичайним ситуаціям та стабілізації суспільно-політичної ситуації у Житомирській облдержадміністрації з 26 січня працює цілодобова «гаряча лінія», куди можна повідомляти про підозрілі предмети та осіб, поведінка яких викликає занепокоєння.

Детальніше...

 

Лікувальні заклади Житомирщини готові надавати допомогу у разі виникнення надзвичайних ситуацій

У цьому запевнив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас під час наради з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками правоохоронних органів з питань мобілізаційної та правоохоронної роботи на території Житомирської області.

Детальніше...

 

Сучасні аспекти надання хірургічної допомоги дітям

22 січня у Житомирі проходила науково-практична конференція «Сучасні   аспекти надання хірургічної допомоги дітям», присвячена 30-річчю заснування Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні та 10-річчю відкриття філії  кафедри дитячої хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика.

Детальніше...

 

В Чуднівській центральній районній лікарні відкрили нову сучасну бактеріальну лабораторію

Структурний підрозділ медичного закладу розмістився в приміщенні, яке раніше використовувалося не за призначенням.

Детальніше...

 

Медична допомога учасникам АТО в Житомирській області

З вересня минулого року в області діє Програма соціальної підтримки громадян, які прибувають з тимчасово окупованої території, районів проведення Антитерористичної операції на територію Житомирської області, а також військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України та інших силових структур області.

Детальніше...

 

Безпека на Водохреща: правила купання у відкритих водоймах взимку

У день великого свята Водохреща медики вкотре наголошують: заради збереження власного здоров'я та гарного самопочуття слід ретельно дбати про дотримання правил безпечного пірнання у відкриті водойми в зимовий період.

Детальніше...

 

Шлях переселенця

moz_uaДоводиимо до відома громадян, які переселяються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, постраждалих учасників масових акцій громадського протесту та членів їх сімей, інфографіку "Шлях переселенця".

 

Детальніше...

 

У Житомирському районі силами громади відремонтовано фельдшерський пункт

- У Калинівці, - зазначив завідуючий медичною амбулаторією, лікар сімейної медицини Павло Орел, - проживають 680 осіб, з яких 5 дітей віком до одного року і 90 неповнолітніх.

Детальніше...

 

Виконання пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою

Серцево-судинна патологія займає перше місце в структурі загальної захворюваності та смертності як в Україні, так і в нашій області зокрема.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту