Шановні колеги! Цьогорічне професійне свято ми зустрічаємо у надзвичайно складний час – час особливих випробувань і труднощів, які випали на долю нашої України і кожного з нас, бо ми – громадяни цієї країни, яким не байдуже ні її сьогодення, ні її майбутнє.

2022_06_18_01

 

Ніхто не думав, що нинішньому поколінню медичних працівників доведеться працювати за таких умов, здавати життєвий іспит на вірність своїй професії і місії служіння людям. Ціною величезних зусиль і завдяки високому професіоналізму медики бережуть і рятують життя наших людей.

 Відзначаючи День медичного працівника цього року, хочеться особливо підкреслити вашу мужність та відданість покликанню рятувати життя в будь-який час та в будь-якому місці – якості, які особливо яскраво проявилися під час трагічних подій, які ми всі переживаємо останні місяці.

В цей критичний для нашої країни час медичні працівники Житомирщини сумлінно виконували і продовжують виконувати свої професійні обов’язки, часто роблячи навіть більше, ніж можна було уявити.

 У День медичного працівника пролунає безліч вдячних слів на вашу адресу – ви того заслуговуєте, як і бійці не менш важливого фронту, хто став на захист нашої країни. Можливо, у цей день світ стане добрішим і світлішим від усмішок вдячних вам пацієнтів. Нехай він буде прихильним до вас у реалізації найзаповітнішої мрії усіх українців – миру на нашій землі, щоб усі ці неймовірно важкі дні і місяці, які ми наразі усі переживаємо, відійшли у небуття, а такі поняття, як радість праці і впевненість у завтрашньому дні, не були ностальгічними.

Шановні медичні працівники області, бажаю вам сил і терпіння, натхнення і задоволення від улюбленої справи – того, що ми називаємо мирними робочими буднями.

 Низький уклін вам за вашу працю! Кожне врятоване вами життя – це перемога України! Бо країна – це передусім люди. Ми сильні саме тим, що рятуємо одне одного. Ваша нелегка робота наближає мир!

     Т.в.о директора Департаменту охорони здоров’я                                      С.МОШКІВСЬКА