До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Глибочицької селищної ради Житомирського  району Житомирської області розроблено Детальний план  території земельної ділянки  за межами населених пунктів Глибочицької сільради  для впорядкування під розміщення споруд автозаправного комплексу та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

Згідно  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднюються на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку (30 днів), підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Глибочицької селищної ради Житомирського  району Житомирської області за адресою: вул. М.Грушевського, 2, с. Глубочиця  Житомирського р-ну, 12403, тел. (0412)40-60-15, ел. адреса: 406015@ukr.net