До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  Програми охорони навколишнього природного середовища Коростенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Згідно  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднюються на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку (30 днів), підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Коростенської міської ради  Житомирської області за адресою: вул. Грушевського, 22,   м. Коростень Житомирської оласті, 11500. тел 04142-4-22-54