До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Пулинської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  «Детального плану території окремої земельної для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами с. Неборівка Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області

Згідно  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» gроект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднюються на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку (30 днів), підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Пулинської районної державної адміністрації Житомирської області за адресою: вул. Шевченка, 104, смт. Пулини, Житомирської області, 12001.