До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Малинської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) містобудівної документації «Генеральний план м.Малин Житомирської області».

Замовник – Малинська міська рада Житомирської області.

Згідно  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднюються на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку (30 днів), підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до відділу містобудування  та земельних відносин виконавчого комітету Малинської міської ради Житомирської області за адресою: пл. Соборна, 6а, м. Малин Житомирської області, 11601,  E-mail: arh.malin@ukr.net