До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Брониківської сільської ради Новоград-Волинського  району Житомирської області розробляється Детальний план території земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах Брониківської сільської ради  Новоград-Волинського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

Відповідно до вимог ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (далі - Закону)  заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки оприлюднюються шляхом розміщення на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Згідно ст. 12 Закону замовник повідомляє громадськість про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки у порядку та забезпечує вільний доступ громадськості до документів протягом усього строку громадського обговорення.

Громадськість має право подати замовнику  в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування, які протягом встановленого строку (15 діб), підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Брониківської сільської ради Новоград-Волинського  району Житомирської області за адресою: вул. Центральна, 22,  с. Романівка, Новоград-Волинського району 11774.