До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів та території Високівської сільської ради Черняхівського району Житомирської області».

Замовник - Черняхівська  районна державна адміністрація Житомирської області

Згідно  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднюються на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Черняхівської районної державної адміністрації Житомирської області за адресою: майдан Рад, 1, смт Черняхів, Житомирської обл., 12301,  E-mail: chernyahiv_rda@ukr.net