До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території дев’ятнадцати земельних ділянок по 0,32 га кожна, загальною площею 5,57 га, які розташовані за межами населених пунктів та території Сингаївської, Берестовецької, Дідковицької, Сарновицькоої сільських рад Коростенського району Житомирської області  з метою зміни цільового призначення з «землі запасу» на «для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій» для будівництва об’єктів ВЕС».

Замовник - Коростенська  районна державна адміністрація Житомирської області

Згідно  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» gроект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднюються на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Коростенської  районної державної адміністрації Житомирської області за адресою: вул. Грушевського, 60/2, м. Коростень, 11500,  E-mail: krda@korosten-rda.gov.ua