До уваги громадськості!

Повідомляємо, що за інформацією Білокоровицької сільської ради Олевського району Житомирської області розробляються генеральні плани населених пунктів Білокоровичі, Нові Білокоровичі, Бучмани Білокоровицької сільської ради та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

Відповідно до вимог ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (далі - Закону)  заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки оприлюднюються шляхом розміщення на офіційному веб-сайті замовника з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Згідно  ст. 12 Закону замовник повідомляє громадськість про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки у порядку та забезпечує вільний доступ громадськості до документів протягом усього строку громадського обговорення.

Громадськість має право подати замовнику  в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування, які протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ви можете надати свої зауваження та пропозиції до Білокоровицької сільської ради Олевського району Житомирської області за адресою: вул. Т.Шевченка, 69а, с. Білокоровичі Олевського району, 11055,  E-mail: 04343487@ mail.gov.ua.