В рамках реалізації Проекту ЮНІСЕФ та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я, здоров’я матері та дитини» у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України відбувся тренінг «Ефективне консультування з імунізації», який проходив у Києві.

Захід проводився з метою посилення знань та покращення навичок для тренерів з Житомирської та Івано-Франківської областей.

2015_02_06_001

Навчала колег медичний експерт ЮНІСЕФ Катерина Булавінова. Групу фахівців з Івано-Франківської області представляли Галина Бенько, Марія Бойко, Марія Буртикта та Світлана Томенко. Директор тренінгу з Житомирської області Людмила Головень та обласний позаштатний спеціаліст зі спеціальності «Педіатрія» Тетяна Шевченко очолювали групу з 20 тренерів з Житомирського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Попільнянського районів та м.Новограда-Волинського.  Також до проведення тренінгу було запрошено обласного епідеміолога Львівської області Наталію Тімко, асистента кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги НМАПО імені П.Л.Шупика Тетяну Бухановську.

2015_02_06_002

Учасники збагатили свій професійний досвід ефективного консультування з імунізації, вирішення складних та спірних питань, опанували тренерські навички володіння комунікативними інструментами для покращення сприйняття інформації слухачами.

2015_02_06_003

За результатами проведеного навчання  його учасники одержали відповідні сертифікати.

Прес-центр ДОЗ,

тел (0412) 41-37-72.

E-mail:  press@ztomc.net.ua