Житомирщина продовжує допомагати Луганській області.

 

Днями  із Житомирщини на підтримку проукраїнських районів Луганської області було доставлено 20-тонник з гуманітарною допомогою та автомобіль швидкої медичної допомоги УАЗ-3962 типу А.

Підставою для організації такої допомоги було прохання  луганської влади та звернення голови Житомирської ОДА.

2014_12_09_01

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, зокрема, зазначив: «Я думаю, що  це ще не останній етап допомоги. Це вже третя черга відправлення гуманітарного вантажу. Загалом ми вже доставили в Луганську область близько 100 тонн гуманітарної допомоги і на цьому зупинятись не будемо, тому що, розуміємо: сходу потрібна всебічна допомога, і ми будемо надавати її, демонструючи єдність всієї країни».

2014_12_09_02

Не приховував радості від активної підтримки влади та підприємців Житомирщини голова Луганської обласної адміністрації Геннадій Москаль:

-Сергій Машковський до нас приїжджає вдруге і бачите - не з пустими руками, а з масою подарунків, за що ми дуже вдячні житомирянам.

Нагадаємо: запровадив таку ініціативу допомоги областей у відновленні постраждалих районів унаслідок війни Віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Прес-центр ДОЗ,

тел (0412) 41-37-72.

E-mail:  press@ztomc.net.ua