У селі Соколів Червоноармійського району відкрито восьме в області відділення для постійного проживання одиноких громадян.

Участь у відкритті закладу взяли: заступник голови обласної ради Руслан Годований, т.в.о. голови Червоноармійської райдержадміністрації Віктор Вікарчук, голова районної ради Віктор Галущинський, керівники установ і організацій району та громада села.

2014_12_05_01

Понад два десятки людей похилого віку з усього району матимуть можливість жити у новоствореному закладі, харчуватися, отримувати медичну допомогу.

Відділення створено на базі місцевої амбулаторії за рахунок державного бюджету та допомоги численних благодійників, які разом з представниками обласної влади з’їхалися на урочисте відкриття аби привітати стареньких з новою, теплою і затишною оселею. Всього на реконструкцію було спрямовано 300 тис. грн з районного бюджету.

2014_12_05_02

Цей сучасний заклад для людей похилого віку обладнано автономним опаленням, проведено якісний ремонт. До робіт долучалася і влада, і благодійники. Тож сьогодні тут є практично все.

Створення такого закладу дає три позитивні  складові, кажуть керівники району і області. Робочі місця для чотирнадцяти людей, збереження приміщення, яке б із закриттям дільничної лікарні пустувало, і, звичайно ж, це турбота про одиноких людей, які весь вік важко працювали, а на старість літ не мають можливості обслужити себе.

2014_12_05_03

На відкритті відділення для постійного проживання одиноких громадян похилого віку його працівники влаштували справжнє свято і для гостей, і для тих, хто відтепер житиме тут постійно. Місцева і обласна влада грамотами відзначили тих, хто працював над створенням установи і хто розуміє, що нині вкрай необхідно зробити все, аби старше покоління отримало можливість достойно доживати свій вік.

Прес-центр ДОЗ,

тел (0412) 41-37-72.

E-mail:  press@ztomc.net.ua