Це свято відзначається щороку у третю суботу вересня. Воно запроваджено як данина вагомої ролі фармацевтичної галузі у житті держави в цілому і кожного її громадянина - зокрема.

2014_09_18_11

Підприємства фармацевтичної галузі, на яких працюють сотні працівників, спеціалізуються на виробництві лікарських засобів на основі рослинної сировини, високоякісних препаратів у формі екстрактів, настоянок, мазей, емульсій та інших розчинів.

Своєю продукцією підприємства галузі розширюють номенклатуру вітчизняного фармацевтичного ринку, зменшують дефіцит ліків, забезпечують населення якісними медикаментами.

У день професійного свята хочеться, насамперед, привітати тих людей, які мають безпосереднє відношення до фармації. Це працівники баз, аптек, складів, клінічні провізори, велика армія спеціалістів із забезпечення медикаментозного лікування населення.

Бажаємо всім фахівцям, науковцям та іншим працівникам фармації міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди та добробуту, натхнення в роботі та успіхів у благородній справі.

Зичимо успіхів у реалізації сміливих ідей і планів.

Нехай людська пошана буде подякою за вашу плідну працю, уміння творити добро.

Директор  департаменту охорони здоров’я

облдержадміністрації

Олександр Торбас.

Голова обкому профспілки працівників

охорони здоров’я

Алла  Супряга.