Саме під таким гаслом вже впродовж багатьох років діє волонтерський рух у  Новоград-Волинському медичному коледжі. За словами директора коледжу Олени  Солодовник, щороку волонтерський загін поповнюється першокурсниками, котрих посвячують в ряди доброчинців під гаслом «Маю честь бути волонтером!».

2014_09_18_01

Вже традиційними для майбутніх медиків стала організація та проведення  загальноміських акцій до Всесвітнього дня здоров'я, Дня боротьби зі СНІДом тощо. Загони студентів–волонтерів проводять інформаційно-просвітницьку роботу у навчальних закладах міста. Прикметно,  що до них приєднуються багато молодих людей. Зокрема, у весняній акції «Єднаймося, друзі, країна єдина – миру хоче кожна людина!» участь взяли до двох тисяч студентів із усіх навчальних закладів Новограда-Волинського.

2014_09_18_02

Наразі майбутні медики долучились до надання медичної допомоги пораненим в Житомирському обласному госпіталі, куди вони щотижня приїздять з волонтерською місією. Це кращі студенти 4-го курсу коледжу, які мають міцну базову підготовку та гарно  зарекомендували себе на всіх видах практики в лікарні. Вони відмінно відпрацьовували практичні навички у навчальному закладі, а зараз мають можливість покращити свою фахову та професійну підготовку  й, звісно, допомогти.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua