Напередодні Дня Перемоги 17 інвалідів Великої Вітчизняної війни, які нині проходять лікування в обласному госпіталі для ветеранів війни, отримали привітання від представників департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації, обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я,  благодійного фонду «Людяність» та ТОВ «Первоцвіт-фарм».

2014_05_13_1

Начальник відділу медицини катастроф та організаційної медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олексій Андрушко наголосив на тому, що в кінці квітня цього року на сесії обласної ради на галузь охорони здоров’я спрямовано понад 30 млн. грн. Він висловив подяку колишнім військовослужбовцям за мужність, подвиг і їхній героїзм, а також побажав присутнім міцного здоров’я, мира і благополуччя.

2014_05_13_2

Голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Алла Супряга зауважила, що в області і, зокрема, в госпіталі для усіх хворих медичні працівники намагаються забезпечувати максимально комфортні умови перебування та проводиться якісне лікування.

2014_05_13_3

Інваліди Великої Вітчизняної війни з нагоди свята одержали квіти та подарунки, а медичний заклад - гуманітарну допомогу.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua