У департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації відбулося чергове засідання  робочої групи фахівців, які працюють над реалізацією в області програми «Комунікації у сфері «Репродуктивне здоров’я, здоров’я матері та дитини».

2014_03_18_11

За словами головного педіатра департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяни Шевченко, Житомирщина є однією із чотирьох областей України, де реалізується ця програма.

- Програма  була започаткована у минулому році, - зазначила Тетяна Шевченко, - та впроваджується за сприяння Швейцарської агенції розвитку та співробітництва, Житомирської облдержадміністрації, Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Виконання цієї програми, зокрема,  передбачає проведення тренінгів для лікарів-педіатрів, акушерів-гінекологів та лікарів загальної практики-сімейної медицини. Крім того, на область покладено  низку завдань, що виконуються робочою групою фахівців, до якої увійшли: лікар акушер-гінеколог обласного перинатального центру Надія Козар,  районний педіатр Житомирського району  Богдан Данко,  дитячий лікар-анестезіолог ЦДМЛ м.Житомира Максим Морозько, завідувачка просвітницького відділу обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини Тетяна Слука та завідувачка прес-центру ДОЗ облдержадміністрації Емма Будник.

Цього разу робоча група працювала над питаннями стратегічної та кризової комунікацій.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail: press@ztomc.net.ua