«Перед Міністерством охорони здоров'я України стоїть багато поточних завдань, які потрібно терміново вирішувати, оскільки ситуація в країні з економікою, та й з охороною здоров'я, залишає бажати кращого», – сказав вчора під час представлення апарату відомства новопризначений Міністр охорони здоров'я України Олег Мусій.

2014_02_28_01

За його словами, потрібно здійснити ряд організаційних заходів, щоб Міністерство ефективно працювало. Головною метою діяльності МОЗ України Олег Мусій назвав збереження і забезпечення здоров'я української нації.

Також керівник МОЗ у своєму виступі наголосив, що реформу охорони здоров'я, попри заяви політиків, ніхто зупиняти не буде. «Реформа триватиме після того, як буде проведено аналіз щодо методів її впровадження», – зазначив урядовець. На думку Олега Мусія, МОЗ України необхідно зайнятись з’ясовуванням того, чим незадоволене населення. «Міністерство буде працювати за запитом людей і реагувати на запит людей, а не на запит чиновництва чи Кабінету Міністрів», – наголосив керівник МОЗ України.

Урядовець також зазначив, що двері в Міністерство, як і двері до кабінету Міністра, будуть завжди відчинені.

Прес-служба МОЗ України