Обласний лікувальний центр вертебрології і реабілітації отримав від громадської ради при облдержадміністрації інвалідні візки для пацієнтів.

2014_02_03_01

За словами головного лікаря центру Миколи Гуза, заклад розрахований на 110 місць, з яких 50 – для лікування захворювань хребта, а 60 – для реабілітації хворих. Загалом, щороку у лікувальний центр звертається понад 9 тис. осіб.

-Наш медичний заклад, - зазначив М.В.Гуз, - на 100% забезпечений фізіотерапевтичною апаратурою, а за останні два роки  з’явилося 2 нових апарати. Завдяки сприянню керівництва області та громадської ради при облдержадміністрації центр отримав сучасний ударно-хвильовий прилад, який прискорює лікування хворих та робить його більш ефективним.

Голова громадської ради при облдержадміністрації Леонід Антонюк зазначив, що йдеться про два інвалідних візки, які допоможуть пацієнтам центру повернутися до повноцінного життя.

Працівники лікувального центру висловили щиру вдячність керівникам області та громадській раді за допомогу та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua