Під такою назвою 17 грудня відбулася акція в дитячому відділенні обласної психіатричної лікарні № 1, куди напередодні Дня Святого Миколая завітали представники клубу «Глобальна турбота», створеного при Житомирській міській спеціалізованій загальноосвітній школі з поглибленим вивченням  іноземних мов № 12 ім.С.П.Ковальчука.

2013_12_17_01

За словами викладачів школи Тетяни Вольницької та Світлани Харчук, впродовж навчального року учні та педагогічний колектив школи проводять низку благодійних заходів  задля допомоги дітям, які перебувають на лікуванні у медичних закладах.

2013_12_17_02

- Зокрема, - розповідає Тетяна Вольницька, - у школі проходять  творчі вечори, виставки доробок та доброчинні аукціони, у ході яких збираються іграшки, конструктори, пазли та  книжки для хворих діток. До дитячого відділення обласної психіатричної лікарні № 1 ми завітали вперше і раді передати його підопічним наші подарунки та щирі побажання гарного здоров’я  і святкового настрою.

2013_12_17_03

До цієї акції долучився й благодійний фонд «Заложники Чорнобиля». Його керівник, Євгенія Дончева передала вихованцям дитячого відділення лікарні подарунки із солодощами. Вона також запевнила медпрацівників у тому, що фонд і надалі опікуватиметься проблемами закладу та дитячого відділення зокрема.

Головний лікар обласної психіатричної лікарні № 1 Олександр Гусак щиро подякував шанованим гостям за турботу та висловив сподівання на продовження дружніх стосунків.

Вихованці дитячого відділення підготували для гостей святковий концерт.

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua