Улюблені герої казок та мультфільмів маленьких пацієнтів обласної дитячої клінічної лікарні «оселилися» у цьому закладі напередодні Дня Святого Миколая. Це стало можливим завдяки Всеукраїнському проекту «Кольоровий світ дитинства» та компанії «Снєжка-Україна», яка вже втретє (після Львова та Тернополя) надала художникам запас яскравих інтер’єрних фарб для оздоблення лікарні. Результатом понад місяця роботи художників стали 27 зображень мультиплікаційних персонажів, які прикрасили стіни фізіотерапевтичного відділення лікарні.

2013_12_16_01

16 грудня тут відбулася презентація проекту за участі маленьких пацієнтів та їх батьків; медичного персоналу лікарні; генерального директора ТзОВ «Снєжка-Україна», п. Мареку Павлуся; директора з маркетингу Оксани Кукурудзи; художників-початківців,  руки яких втілювали даний проект у життя.

За словами менеджера із зв’язків з громадськістю ТзОВ «Снєжка-Україна» Галина Данилюк, для нанесення барвистих малюнків художники використовували екологічну фарбу «Sniezka Nature», тому відділення лікарні не припиняло роботи, адже ця фарба цілком безпечна для здоров’я, розроблена для застосування в дитячих та медичних закладах.

2013_12_16_02

- Діти перебували у постійній взаємодії з художниками, - зазначила художник Олена Вербило, - та виявляли цікавість до роботи митців, висловлювали свої побажання, підказували, як краще виглядатимуть малюнки.

Головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні Віктор Марченко переконаний, що ця казкова атмосфера додасть позитивного настрою маленьким пацієнтам та пришвидчить процес  їх одужання.

Довідково. Соціальна програма «Кольоровий світ дитинства» продовжує низку благодійних проектів ТзОВ «Снєжка-Україна», для якого соціальна відповідальність є важливим напрямком діяльності. Впродовж багатьох років компанія надає допомогу дошкільним закладам, школам, лікарням та спортивним клубам.

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua