Новини

Випуск святкує Житомирський базовий фармацевтичний коледж імені Г.С.Протасевича

406 молодих фахівців для галузі охорони здоров’я випустив у цьому навчальному році Житомирський базовий фармацевтичний коледж імені Г.С.Протасевича. На урочистому святі, яке відбулося з цієї нагоди в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.І.Кочерги, випускників – фармацевтів та лаборантів, їх викладачів і батьків щиро привітав голова обласної ради Віталій Француз.

Детальніше...

 

Відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

26 червня в Житомирському інституті медсестринства під головуванням директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександра Торбаса та  за участі заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути, заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергія Бондарчука, голови обкому профспілки працівників охорони здоров’я Алли Супряги відбулося засідання  колегії департаменту  охорони здоров'я облдержадміністрації.

Детальніше...

 

26 червня 2015 року – Всесвітній день боротьби із наркоманією

7 грудня 1987 року Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про щорічне відзначення 26 червня Всесвітнього дня боротьби з наркоманією. Поштовхом для цього став виступ Генерального секретаря на Міжнародному семінарі по боротьбі з наркоманією.

Детальніше...

 

Президент України присвоїв лікарям Житомирщини почесні звання

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №346/2015
Про відзначення державними нагородами України

з нагоди Дня медичного працівника

Детальніше...

 

В Житомирі для дільничних лікарів передали 28 нових авто

В минулому році депутати Житомирської міськради підтримали питання про виділення з бюджету коштів на придбання нових автомобілів для лікарень Житомира.

Детальніше...

 

Візит Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі на Житомирщину

18 червня 2015 року з одноденною робочою поїдкою у  Житомирі перебував  Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі. Він зустрівся з головою обласної державної адміністрації Сергієм Машковським, його заступником Ярославом Лагутою, заступником голови обласної ради Русланом Годованим та директором департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександром Торбасом.

Детальніше...

 

До Дня медичного працівника стартує кампанія «Дякую медикам. Підтримую зміни»

До Дня медичного працівника, який цього року відзначається 21 червня, Міністерство охорони здоров’я України закликає приєднатися до кампанії «Дякую медикам. Підтримую зміни» та подякувати медикам, адже саме вони стоять на сторожі людського життя, піклуючись про здоров'я людей в будь-який час і за будь-яких умов. Міністерство охорони здоров’я дякує медикам, впроваджуючи зміни, які направлені саме на те, щоб створити належні умови праці для медичних працівників з метою надання якісних послуг пацієнтам.

Детальніше...

 

«Разом у щасливе майбутнє» - представлення кращих молодих працівників сфери охорони здоров’я Житомира

«Приємно, що соціальний проект "Разом у щасливе майбутнє" за останні три роки, з початку впровадження, став єдиним проектом місцевої соціальної реклами, завдяки якій представляємо кращих з кращих представників у своїх галузях і сферах діяльності. У 2015 році, до Дня медичного працівника вирішили представити кращих молодих лікарів, які працюють в закладах охорони здоров’я Житомира. Кандидатури учасників проекту «Разом у щасливе майбутнє» визначалися на рівні Центральної міської лікарні №1, Центральної міської лікарні №2 та Центральної міської дитячої лікарні за сприяння Управління охорони здоров’я Житомирської міської ради. ЖОМГО «ХХІ покоління» були визначені критерії для відбору кращих молодих спеціалістів, які є гідним прикладом для молоді. Символічно і те, що за тиждень після Дня медичного працівника відзначатимемо День молоді. Сподіваюся для молоді ці два свята мають неабияку важливість.

Детальніше...

 

Правила безпеки на воді

З початку року службою цивільного захисту по лінії «101» отримано 2628 повідомлень про виникнення подій різного характеру. Їх наслідки призвели до загибелі 266 осіб. Зокрема внаслідок пригод на воді з початку року загинуло 11 осіб, з них 2 дітей.

Детальніше...

 

«Дякую за порятунок мого життя!». 14 червня – Всесвітній день донорів крові

На базі Житомирського інституту медсестринства відбулось свято до Всесвітнього дня донора крові, яке відзначається 14 червня. Цьогоріч свято проходить під гаслом «Дякую за порятунок мого життя!».

Детальніше...

 

Відкрито експозицію творчих робіт медичних працівників

11 червня  в обласній медичній бібліотеці відкрилася виставка творчих робіт медичних працівників Житомира, приурочена до Дня медпрацівника.

Детальніше...

 

Відбулась звітно-виборна конференція галузевої профспілки

9 червня відбулась XXVI звітно-виборна конференція Житомирської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.

Детальніше...

 

Безпечний відпочинок: про що варто пам’ятати

Літо, сонце, пляж… Попереду майже три місяці спеки, а значить, ви напевно не раз будете відпочивати на пляжі. Пляж  обов’язково має мати відповідний паспорт – висновок Держсанепідслужби, що підтверджує його відповідність усім санітарним нормам – якості води (і в водоймі, і питній) доступу до питної води, оснащеності сміттєвими бачками, вбиральнями тощо, наявністю пункту швидкої допомоги.

Детальніше...

 

Внаслідок укусу змії селянин потрапив до реанімації

8 червня на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про те, що в с. Білокам’янка чоловіка вкусив небезпечний плазун. Про це надзвичайників сповістив черговий Овруцької центральної районної лікарні.

Детальніше...

 

Дітей після екскурсії госпіталізували з підозрою на харчове отруєння

На Житомирщині сталося масове отруєння дітей. Одинадцятьох школярів шпиталізували із жаром та діареєю.  Діти потрапили на лікарняні ліжка після триденної мандрівки монастирями Київщини, участь в якій загалом брали 75 дітей. Медики підозрюють, що школярі могли підчепити недугу у придорожніх кафе. Попередній діагноз - харчове отруєння. Про це повідомив головний лікар Олевської центральної районної лікарні Павло Демкович.

Детальніше...

 

Медики Житомирського військового госпіталю отримали посвідчення учасників бойових дій

3 червня  заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник командира 95 окремої аеромобільної бригади Володимир Лагута та голова громадської організації «Бойове братерство ветеранів АТО» Валерій Логінов вручили 20 посвідчень учасників бойових дій військовослужбовцям та працівникам збройних сил Житомирського військового госпіталю.

Детальніше...

 

Улітку 2015 року в області планується оздоровити близько 25 тисяч дітей

2 червня голова облдержадміністрації Сергій Машковський та заступник голови обласної ради Руслан Годований перевірили готовність житомирських таборів до оздоровлення дітей.

Детальніше...

 

Населені пункти в Житомирській області, де виявляли кліщовий енцефаліт

В Житомирській області при дослідженні кліщів виявлені території, неблагополучні щодо кліщового енцефаліту.

Детальніше...

 

В Житомирській області - черговий напад змії на людину

31 травня о 15:30 на пункт зв’язку 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Овруч надійшло повідомлення про те, що у селі Білокам’янка людину черговий раз вкусив плазун. Про це рятувальників сповістив черговий Овруцької центральної районної лікарні.

Детальніше...

 

Відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас провів розширене засідання колегії ДОЗ, яке відбулося 29 травня в Житомирському інституті медсестринства. У засіданні також взяли участь заступник директора ДОЗ Сергій Бондарчук, начальник управління ресурсного та фінансового забезпечення ДОЗ Людмила Білошицька, а також головні лікарі ЦРЛ, ЦМЛ, ТМО, центрів ПМСД, обласних лікувально-профілактичних закладів, керівники навчальних медичних і фармацевтичного закладів, начальники управлінь і відділів охорони здоров'я міст і районів області, головні та обласні позаштатні фахівці (дорослі та дитячі) відповідно до питань колегії.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту