11 березня до обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського надійшла гуманітарна допомога від ТОВ МНВО «Біокон».

За словами заступника головного лікаря з лікувальної роботи ОКЛ Сергія Даниловича, це не поодинокий випадок, коли саме завдяки добрій волі соціально відповідальних людей, заклад поповнюються новим обладнанням. Цього разу з гуманітарною місією до лікарні завітали Андрій Рудюк та Наталія Михальчук, регіональні менеджери ТОВ МНВО «Біокон». Дана компанія впродовж 20 років займається виробництвом якісної косметики і діє під гаслом «Здоров’я жінок – здоров’я нових поколінь». ЇЇ стратегія розвитку ґрунтується на якості продукції для жінок всіх вікових категорій, дітей і підлітків. Також надзвичайно важливою для компанії є виконання гуманітарної місії, яку вона з власної ініціативи розпочала впроваджувати три роки тому, допомагаючи жіночим консультаціям та пологовим будинкам на всій території України. За цей час більше сорока лікувально-профілактичних закладів отримали допомогу від «Біокону» у вигляді медичного обладнання та медикаментів. Так, минулого року Бердичівській центральній  районній лікарні «Біокон» подарував електрохірургічний діатермокоагулятор для лікування патологій у жінок.

2015_03_12_01

За попереднюю домовленістю з компанією «Біокон» цього разу гуманітарна допомога  у вигляді високочастотного електрохірургічного апарата ЕХВЧ-200 «Надія-4» для зупинки кровотеч була спрямована  до гінекологічного центру обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського та передана його завідувачу Василю Дяченку й старшій медичній сестрі Тамарі Дехтяренко.

-В нашому центрі, - зазначив Василь Дяченко, - проводяться операції, пов’язані з патологією жіночих статевих органів. 90% наших пацієнток є жінками молодого та працездатного віку. Тому для лікарів надзвичайно важливим є збереження здоров’я жінок  та їхніх репродуктивних функцій. До того ж, за допомогою даного сучасного коагулятора такі оперативні втручання можна зробити менш травматичними.

2015_03_12_02

Крім того, регіональні менеджери ТОВ МНВО «Біокон» передали другу частину гуманітарної допомоги (антибіотики, перев’язочні матеріали та фізрозчини) завідувачу відділення кістково-гнійної хірургії лікарні Борису Контушу та старшій медичній сестрі відділення Антоніні Полонченко.

2015_03_12_03

Медики обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського мають надію, що їхня співпраця з ТОВ МНВО «Біокон» буде активно розвиватися.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua