Під час війни, яка наразі триває, на долю наших медичних працівників припадають особливо важкі випробування і вони роблять усе від них залежне, аби допомогти нашим воїнам перемогти окупантів.

2022_03_08_00

2022_03_08_01

Війна росії проти України ще раз довела, наскільки ми сильні та згуртовані. У таких особливо складних умовах, які нав’язала нам усім ця ненависна війна, нарівні з чоловіками наші жінки-медики добросовісно виконують свою роботу – їздять на виклики, приймають пологи, і інколи, як показує практика останніх днів, це відбувається  не у великих і світлих палатах, до яких ми звикли, а у сховищах, вони лікують і оперують внаслідок бойових дій поранених, працюють над заготівлею крові, забезпечують нас медикаментами.

2022_03_08_02

Виконати як завжди добросовісно усі призначення, відпустити потрібні нам медикаменти, підтримати, розрадити, заспокоїти, а інколи й просто пожаліти. На все це здатні наші українські жінки, наші дорогі медики, які наразі й самі перебувають у постійній тривозі за своїх рідних, за долю нашої країни.

2022_03_08_03

Дорогі наші жінки, усіх, хто не покидає свій пост у ці дні нелюдських випробувань для нашої країни, хто нарівні з нашими чоловіками стоїть на варті охорони здоров’я, бажаємо наразі головного – миру на нашій рідній землі. Віримо, наступний  цей день весни обов’язково буде радісним, з ароматом запашних квітів, а головне – з радістю від нашої перемоги. А поки що…

2022_03_08_04

Ми вистоїмо, ми сильні, ми обов’язково переможемо! Слава Україні!

Пресцентр ДОЗ