До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  генеральних планів населених пунктів Стрижівка, Колодязбки, Вільня Коростишівської міської ради Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Хорошівської районної державної адміністрації  Житомирської області розробляється Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,5 га, розташованої за межами населеного пункту на території Іршанської селищної ради Хорошівського району Житомирської області для розміщення збагачувальної фабрики та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Хорошівської районної державної адміністрації  Житомирської області розробляється Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 340 га, Букінської ділянки Межирічного родовища в Хорошівському районі Житомирської області для розміщення кар’єру та експлуатації будівель та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  генеральних планів та планів зонування населених пунктів с.Теснівка, с. Бобрик, с. Більківці, с. Козак Коростишівської міської ради Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Дубрівської сільської  ради Барановського  району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  детального плану земельних ділянок площею 1,92 га та 1,94 га під реконструкцію прирейкового складу с. Дубрівка  Баранівського району Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) території земельних ділянок загальною площею 10,3656 га, які розташованої за межами населених пунктів на території  Ушомирської сільської ради (за межами с. Поліське) Коростенського району Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новоград-Волинською  районної державної адміністрації  Житомирської області вносяться зміни до Детального плану  територій окремих земельних ділянок на території Чижівської сільської ради площею 25 га та 13 га з метою збільшення потужностей виробництва керамічної плитки та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новоград-Волинською  районної державної адміністрації  Житомирської області розробляється  Детальноий план  території ї земельної ділянки  площею 2,0 га  на території Ярунської сільської ради для будівництва складу для зберігання сільськогосподарської продукції та інших споруд та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ушомирської сільської ради Коростенського району Житомирської області розробляється проект генерального плану с. Поліське Коростенського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) земельної ділянки орієнтовною площею 2,5 га, розташованої за межами населеного пункту на території Іршанської селищної ради Хорошівського району Житомирської області для розміщення збагачувальної фабрики.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської селищної  ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  детального плану земельної  ділянки за адресою смт Черняхів. Вул. Індустріальна, 24 Г для реконструкції діючої нафтобази.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації  Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Головинської селищної ради для розміщення підприємства, що пов’язане з користуванням надрами та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації  Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Старосільської сільської ради для розміщення підприємства, що пов’язане з користуванням надрами та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Тетерівської сільської ради для будівництва АЗС та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради для розміщення автозаправного комплексу.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) внесення змін до детального плану земельної ділянки площею 32,2 га, розташованої на території Харитонівської сільської ради Коростишівського району Житомирської області (Південно-Східна ділянка Смолівського родовища пісків).

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Радомишльської міської ради Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки площею 0,13 га на території м. Радомишля для будівництва АЗС та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської  районної державної адміністрації  Житомирської області розроблюється Детальний план земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради для користування надрами на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Миропільської селищної ради та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Харитонівської селищної ради для розміщення підприємства, що пов’язане з користуванням надрами та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новоград-Волинської міської ради Житомирської області розробляється Генеральний план території с. Наталівка та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області розробляється Детальноий план території земельної ділянки на території Новогуйвинської селищної ради для будівництва станції водопідготовки та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області розробляється Детальний план території ї земельної ділянки площею 0,0306 га на території Городницької селищної ради для будівництва житлового будинку та інших споруд та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ємільчинської селищної ради Житомирської області розробляється Стратегія розвитку Ємільчинської селищної територіальної громади та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради для розміщення автозаправного комплексу та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Миропільської селищної ради під будівництво локальних очисних споруд та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану території земельної ділянки на території Харитонівської селищної ради для розміщення підприємства, що пов’язане з користуванням надрами.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської  районної державної адміністрації  Житомирської області розроблюється  Детальний план  території  земельної ділянки на території Хорошівської селищної ради та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради для розміщення автозаправного комплексу.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради для розміщення АЗС та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) території земельної ділянки на території Ушомирської сільської ради площею 24,000 для будівництва споруд, що пов’язані з користуванням надрами.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) території земельної ділянки на території Ушомирської сільської ради площею 24,000 га та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) території земельної ділянки Межирічного родовища орієнтовною площею 340 га та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) внесення змін до детального плану земельної ділянки площею 32,2 га, розташованої на території Харитонівської сільської ради Коростишівського району Житомирської області (ПівденноСхідна ділянка Смолівського родовища пісків) та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Радомишльської міської ради Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки площею 2,7442 га  на території м. Радомишля для будівництва пром. підприємства та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ружинської селищної  ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  детального плану території за адресою с. Рогачі, вул. Прибережна, 19 для реконструкції нежитлового приміщення та  на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту смт. Городниця та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту с. Дубники та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту с. Кленова та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту с. Лучиця та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту с. Мала Анастасівка та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту с. Прихід та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Городницької селищної ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Генеральний план  населеного пункту с. Червона Воля та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ушомирської сільської ради Коростенського району Житомирської області розробляються проекти генеральних планів населених пунктів Веселівка, Білошиці, Нова Ушиця, Броди Ушомирської сільської ради Коростенського району Житомирської області та на даний час проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської селищної  ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  детального плану земельної  ділянки за адресою смт Черняхів. Вул. Індустріальна, 24 Г для реконструкції діючої нафтобази та  на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ярунської сільської ради Новоград-Волинською  району Житомирської області розробляється  Детальноий план  території для будівництва дільниці приймання і доробки зерна за межами с.Колодянка та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального план земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради загальною площею 22,0 га для користування надрами.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради під будівництво складського комплексу для зберігання засобів захисту рослин.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) території земельної ділянки на території Ушомирської сільської ради площею 10,3656 га для розміщення будівель, що пов’язані з користуванням надрами та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новоград-Волинською  районної державної адміністрації Житомирської області розробляється Детальноий план  території земельної на території Дубрівської сільської ради за межами с. Дубрівка та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новоград-Волинською районної державної адміністрації Житомирської області розробляється Детальноий план  території земельної ділянки площею 1,0 га на території Чижівської сільської ради для будівництва складів непродовольчих товарів та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Радомишльської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану території земельної ділянки площею 0,1310 га на території м. Радомишля для будівництва АЗС.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Радомишльської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану території земельної ділянки площею 2,7442 га на території м. Радомишля для будівництва та обслуговування промислового підприємства.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Романівської селищної ради Житомирського району Житомирської області розробляється проект генерального плану території смт. Романів Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розробляється Детальний план території по вул. Сергія Кемського, 11Д м. Коростеня для перспективної забудови та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ружинської селищної ради Житомирської області розробляється детальний план території за адресою с. Рогачі, вул. Прибережна, 19 для реконструкції нежитлового приміщення та  на даний час проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану території земельної ділянки на території Брусилівської селищної ради для розміщення злітно-посадкового майданчика та споруд малої авіації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) проекту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2022 рік та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки на території Брусилівської селищної ради для розміщення злітно-посадкового майданчика та споруд малої авіації та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план території земельної ділянки під розміщення споруд підприємства, що пов’зане з користуванням надрами на території Хорошівської селищної ради та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану земельної ділянки на території Глибочицької сільської ради для розміщення автозаправного комплексу і дорожнього сервісу: готелю з рестораном.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розробляється Програма охорони навколишнього природного середовища Коростенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Курненської сільської ради Житомирської області розробляється проект Стратегії розвитку Курненської територіальної громади на 2021-2027 роки та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) генеральних планів населених пунктів Щиглівка, Грубське, Продубіївка, Струцівка, Вишневе, Віленька, Здвижка, Семенівка Коростишівської міської ради Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розроблюється Детальний план земельної ділянки на території Квітневої сільської ради для реконструкції заводу з виробництва сільськогосп. культур та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ярунської сільської ради Новоград-Волинського району Житомирської області здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану території для будівництва дільниці приймання і доробки зерна за межами с.Колодянка.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ушомирської сільської ради Коростенського району Житомирської області розробляється проект детального плану території земельної ділянки площею 24 га на території Ушомирської сільської ради Коростенського району Житомирської області щодо зміни цільового призначення та на даний час проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ємільчинської селищної ради  Житомирської області розробляється  детальний план земельної ділянки на території смт Ємільчине для розміщення зони загального відпочинку, ринку, житлового багатоквартирного будинку та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської міської ради Житомирської області розроблюється Детальний план території для розміщення будівель торгівлі в межах вул. Богунська та проспект Миру в м. Житомирі та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Баранівської міської ради Житомирської області розробляється проект Стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади на 2021-2027 роки та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Глибочицької селищної ради Житомирського  району Житомирської області розробляється  Детальний план  території земельної ділянки  за межами населених пунктів Глибочицької сільради  для будівництва об’єктів дорожнього сервісу та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Вільшанської сільської ради Житомирського районуЖитомирської області розробляється  Генеральний план з розробкою плану зонування території с Вільшанка та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Глибочицької селищної ради Житомирського району Житомирської області розробляється Детальний план території земельної ділянки за межами населених пунктів Глибочицької сільради для впорядкування під розміщення споруд автозаправного комплексу та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінки (СЕО) містобудівної документації - Детальний план території по вул. Сергія Кемського, 11Д м. Коростеня для перспективної забудови.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Програми охорони навколишнього природного середовища Коростенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Баранівської міської ради Житомирської області розроблений  проект Стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади на 2021-2027 роки та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розробляється План дій сталого енергетичного розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розробляється Програма економічного і соціального розвитку Коростенської міської територіальної громади на 2022 рік та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розробляється Програма розвитку земельних відносин Коростенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розробляється Стратегічний план розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Тетерівської сільської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детального плану території земельної ділянки на території Тетерівської сільської ради для будівництва АЗС

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Глибочицької селищної ради Житомирського району Житомирської області розроблений Детальний план території земельної ділянки за межами населених пунктів Глибочицької сільради для будівництва об’єктів дорожнього сервісу та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Глибочицької селищної ради Житомирського району Житомирської області розробляється Детальний план території на земельних ділянках Глибочицької сільради для розміщення заводу з виробництва гофрокартону та гофротари та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Романівської селищної ради Житомирського району Житомирської області розроблено проект генерального плану території смт. Романів Житомирської області та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Глибочицькоїселищної ради Житомирського районуЖитомирської області розроблено Детальний план території земельної ділянки замежами населених пунктів Глибочицької сільради для впорядкування під розміщення споруд автозаправного комплексу та наданий час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеноїмістобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ємільчинської селищної ради Житомирської області розробляється Програма економічного та соціального розвитку Ємільчинської селищної ради на 2022 рік та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Іршанської селищної ради Житомирської області розробляється проект Стратегії розвитку Іршанської територіальної громади на 2022-2027 роки та наданий час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО)зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розроблений План дій сталого енергетичного розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року та на даний час проводиться стратегічна екологічна оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розроблена Програма економічного і соціального розвитку Коростенської міської територіальної громади на 2022 рік та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розроблена Програма розвитку земельних відносин Коростенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської міської ради Житомирської області розроблений Стратегічний план розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості!Повідомляємо, що за інформацією Хорошівської селищної ради Житомирського району Житомирської області розробляється проект детального плану території земельної ділянки в межах населеного пункту с.Радичі та на даний час проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ємільчинської селищної ради Житомирської області розроблена Стратегія розвитку Ємільчинської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) зазначеної містобудівної документації.