До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Хорошівської районної державної адміністрації  Житомирської області розробляється Детальний план території земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту та території Топорищенської сільської ради Хорошівського району Житомирської області для розміщення агрологістичного комплексу та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ємільчинської селищної ради Житомирської області розробляється «Програма економічного та соціального розвитку Ємільчинської селищної ради на 2020 рік»  та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області розробляється проект «Генерального плану з розробкою плану зонування території села Троща Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області» та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області розробляється проект детального плану території дванадцяти земельних ділянок, які розташованої за межами населених пунктів на території  Ушомирської сільської ради Коростенського району Житомирської області загальною площею 3,8587 га для розміщення об’єктів енергогенеруючих підприємств та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області розробляється проект детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території  Станишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області орієнтовною площею 0,5 га  та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Ставищенської сільської ради Брусилівського району Житомирської області розробляються генеральні плани сіл Ставище, Високе, Йосипівна, Костівці Ставищенської сільської ради Брусилівського району та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області розробляються генеральні плани населених пунктів Теснівка, Бобрик, Більківці, Козак, Віленька, Семенівка, Здвижка, Вільнянка, Радівка, Борок, Квітневе, Царівка, Красилівка, Антонівка, браженець, Кропивня, Голубіївка. Єлізаветівка, Видумка, Щигліївка, Грубське, Струцівка, Продубіївка, Вишневе  Коростишівської міської ради Коростишівського району та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території вісімнадцяти  земельних ділянок по 0,32 га кожна, загальною площею 5,7676 га, які розташовані за межами населених пунктів та території Меленівської, Ковалівської та Ушомирської сільських рад Коростенського району Житомирської області  з метою передачі їх в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, для будівництва об’єктів ВЕС».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Дубрівської сільської ради Баранівського району Житомирської області розробляється проект детального плану території земельної ділянки, розташованої в межах населеного пункту с. Дубрівка на території Дубрівської  сільської ради Баранівського району Житомирської області загальною площею 2,9494 га для накопичення та обробки каоліну та транспортного тоброблення вантажів та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів та території Дівочківської сільської ради Черняхівського району Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів та території Високівської сільської ради Черняхівського району Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської селищної ради Житомирської області розробляється Генеральний план смт Черняхів Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області розробляється проект детального плану території земельної ділянки під розміщення будівель та споруд для обслуговування автомобілів за межами населеного пункту Семенівсьої сільської ради Бердичівського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської селищної ради Житомирської області розробляється Генеральний план с. Новосілка Черняхівського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території дев’ятнадцати земельних ділянок по 0,32 га кожна, загальною площею 5,57 га, які розташовані за межами населених пунктів та території Сингаївської, Берестовецької, Дідковицької, Сарновицькоої сільських рад Коростенського району Житомирської області  з метою зміни цільового призначення з «землі запасу» на «для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій» для будівництва об’єктів ВЕС».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Баранівської районної державної адміністрації Житомирської області розробляється проект детального плану території земельної ділянки за межами с. Глинянка Баранівського району Житомирської області» та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Білокоровицької сільської ради Олевського району Житомирської області розробляються генеральні плани населених пунктів Білокоровичі, Нові Білокоровичі, Бучмани Білокоровицької сільської ради та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Чижівської сільської ради Новоград-Волинського району розробляються Генеральні плани населених пунктів Чижівка, Вишківка та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) щодо зазначеної містобудівної документації. 

До уваги громадськості! На виконання Рішення Станишівської сільскої ради Житомирського району від 08.02.18 № 433 розробляються Генеральні плани населених пунктів Станишівка, Лука, Ліщин та на даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) щодо зазначеної містобудівної документації. 

До уваги громадськості! На даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту на території Сінгурівської сільської ради Житомирського району для розміщення звіроферми. 

До уваги громадськості! На даний час здійснюється стратегічна екологічна оцінка (СЕО) детального плану території земельної ділянки, розташованої на території Стриївської сільської ради Новоград-Волинського району Житомирської області за межами населеного пункту з метою будівництва зерносушильного комплексу».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що до управління надійшли заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки: 1. Проект Стратегії розвитку Коростишівської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року; 2. Детальний план території земельної ділянки під розширення існуючого виробничого комплексу для розміщення навісів та майданчику для складування матеріалів на площі 0,9120 га за межами с. Кам’янка, на території Оліївської сільської ради Житомирського району Житомирської області; 3. Генеральний план смт Нова Борова Хорошівського району Житомирської області.

До відома громадськості! Повідомляємо, що до управління надійшов звіт про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Коростишівської міської об'єднаної територіальної громади до 2027 року.