До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Брониківської сільської ради Новоград-Волинського  району Житомирської області розробляється Детальний план території земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах Брониківської сільської ради  Новоград-Волинського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області розробляється Генеральний план з розробкою плану зонування території села Троща Вільшанської сільської ради  Чуднівського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Чижівської сільської ради Новоград-Волинського  району Житомирської області розробляються Зміни до детального плану території розміщення малої гідроелектростанції на річці Случ   в межах села Курчиця  Новоград-Волинського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Кожухівської сільської ради Коростенського району Житомирської області розробляється Генеральний план села Кожухівка Коростенського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року та План заходів на 2021-2023 роки з її реалізації».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Овруцької міської ради Овруцького району Житомирської області розробляється Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею 4,00 га, розташованих в м. Овруч Житомирської області по вул. Р.Шухевича, 49-а та 49-б з метою зміни цільового призначення зімельних ділянок та розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Новоград-Волинської міської ради Новоград-Волинського району Житомирської області розробляється Детальний план частини території міста Новограда-Волинського, обмеженої вулицями Шостацького, Бориса Станевича, Житомирською, Гетьмана Сагайдачного для реконструкції існуючого виробничого корпусу із збільшенням розмірів за рахунок добудови на вулиці Житомирській, 38 в місті Новоград-Волинському та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Брониківської сільської ради Новоград-Волинського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) Детальний план території для створення індустріального парку Брониківської ОТГ Новоград-Волинського району Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області розробляється проект детального плану території земельних ділянок загальною площею 10,3656 га, які розташованої за межами населених пунктів на території Ушомирської сільської ради (за межами с. Поліське) Коростенського району Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області розробляються генеральні плани населених пунктів Стрижійка, Колодязьки, Вільня Коростишівської міської ради Житомирської області та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Брусиловської селишної ради Брусилівського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) генерального плану селища Брусилів Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Олевської міської ради Житомирської області розробляється генеральний план та план зонування с. Варварівка Олевського району та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Радовельської сільської ради Олевського району Житомирської області розробляється генеральний  план  с. Радовель Олевського району та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Хорошівської районної державної адміністрації  Житомирської області розробляється Детальний план території земельної ділянки площею 6,0 га, розташованої за межами населеного пункту с. Невирівка на території Хорошівської селищної ради Хорошівського району Житомирської області для розміщення підприємства, що пов’язане з користуванням надрами та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської районної держадміністрації  Житомирської області розробляється  «Детальний план території земельних ділянок, що розташовані за межами населених пунктів та території Високівської сільської ради Черняхівського  району Житомирської області» та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Малинської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) «Детальний план території «Індустріальний парк по вул. Ромененка у м. Малин».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Чоповицької селищної ради Малинськго району Житомирської області розробляється проекти «Генерального плану с.Шевченкове, с.Тишів. с.Крушники, с.Кутище Малинського району Житомирської області», «Генерального плану смт.Чопосичи, с.Барвінки, с.Новобратське, с.Загребля Малинського району Житомирської області», «Генерального плану с.Гутянське, с.Липляни, с.Будницьке Малинського району Житомирської області», «Генерального плану с.Йосипівка, с.Пристанційне, с.Стремівщина Малинського району Житомирської області» та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Чоповицької селищної ради Малинськго району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) наступної містобудівної документації:    «Генерального плану с.Шевченкове, с.Тишів. с.Крушники, с.Кутище Малинського району Житомирської області», «Генерального плану смт.Чопосичи, с.Барвінки, с.Новобратське, с.Загребля Малинського району Житомирської області», «Генерального плану с.Гутянське, с.Липляни, с.Будницьке Малинського району Житомирської області», «Генерального плану с.Йосипівка, с.Пристанційне, с.Стремівщина Малинського району Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  генеральних планів населених пунктів Кропивня, Голубівка, Єлизаветівка, Видумка, Квітневе, Царівка, Красилівка, Браженець, Антонівка  Коростишівської міської ради Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Малинської міської ради Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) містобудівної документації «Генеральний план м.Малин Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Черняхівської районної держадміністрації  Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) містобудівної документації  «Детальний план території земельних ділянок, що розташовані за межами населених пунктів та території Високівської сільської ради Черняхівського  району Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Радовельської сільської ради Олевського району Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО) проекту «Генерального плану та плану зонування с.Радовель Олевського району Житомирської області».

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Олевської міської ради Житомирської області розробляється генеральний план та план зонування (зонінг) с. Соснівка Олевського району та на даний час здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Пулинської районної державної адміністрації Житомирської області проводиться стратегічна екологічна оцінка (СЕО)  «Детального плану території окремої земельної для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами с. Неборівка Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області.

До уваги громадськості! Повідомляємо, що за інформацією Пулинської районної державної адміністрації Житомирської розробляється проект  «Детального плану території окремої земельної для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами с. Неборівка Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області»  та  здійснюється визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки (СЕО) зазначеної містобудівної документації.