24 серпня Україна відзначає День Незалежності!

 

2023_08_24_01

 

Це вже вдруге головне свято держави ми зустрічаємо в країні, що завзято б’ється за свою свободу і життя.

Країна-терорист ще досі катує і вбиває на нашій землі, але ми значно більш впевнені в своїх силах, значно ближчі до дня, коли війна завершиться.

Сьогодні ми зустрічаємо свято, яке є символом найважливішого скарбу та найбажанішого здобутку багатьох поколінь українців – символом свободи й незалежності.

Україна сьогодні все більш впевнено захищає свої інтереси на полі бою та на міжнародній арені.

Працюючи в критичних умовах, українці, об’єднані навколо базових цінностей, знаходять потрібні рішення в питаннях медицини та інновацій, енергетики і транспортної логістики, розмінування територій і сільського господарства. Кожний військовий удар, кожна інформаційна спецоперація ворога знаходять належну відповідь на основі національного інтересу.

Бажати Україні Перемоги сьогодні – це значить сприяти її зміцненню і зростанню, це значить пам’ятати про величезну ціну, сплачену за мир і майбутній успіх, це значить бути гідними того рівня визнання і поваги, яке здобула наша нація завдяки героїзму та незламності наших героїв, що зробили її «рівною серед рівних» та зробили український прапор світовим символом сміливості, волелюбності, незламності та готовності до змін.

Країна на порозі глобальних змін, до яких потрібно бути готовими всім. Але, дякуючи українським героям, Україна сьогодні – суб’єкт цих змін, що багато в чому сам вирішує свою долю.

Сьогодні українці єдині навколо спільної мети – перемога і звільнення територій. В єдності наша сила.

Україна Переможе!

З Днем Незалежності, Україно!

Житомирська ОВА