15 квітня 2022 року КНП «Коростишівська ЦРЛ імені Д.І. Потєхіна» Коростишівської міської ради із робочим візитом відвідала Катерина Балабанова, директорка Центру розвитку медсестринства МОЗ України.

2022_04_20_001

«В Коростишеві, де ще нещодавно російські окупанти гатили з градів та авіації, медична система не зупинялася ні на мить. Тепер, після відходу російських військ, тут зустрічають переселенців з регіонів, де досі точаться запеклі бої.

Мала розмову з медичною сестрою, яка нині виконує обов'язки генерального директора КНП «ЦПМСД» Коростишівської міської ради [Петренко Інна Миколаївна – т.в.о. керівника закладу, ред.]. Відверто вражена, з якою турботою у медзакладі зустрічають переселенців, надаючи їм не лише необхідну медичну допомогу, а й забезпечують ліками, одягом та продуктами харчування», – ділиться на своїй сторінці у фейсбуці Катерина Балабанова.

2022_04_20_002

Також директорка Центру розвитку медсестринства МОЗ України зустрілася з головою Асоціації медсестер Житомирської області Світланою Тевс. Під час зустрічі були обговорені питання організації роботи і надання медичної допомоги під час бойових дій на території області, а також організації роботи медичної допомоги у районах, постраждалих внаслідок бойових дій.

2022_04_20_003

«У місцевій обласній лікарні увесь сестринський колектив знаходиться на робочих місцях і допомагає пацієнтам. Така відданість справі надзвичайно надихає. Медичні сестри працюють 24/7, попри те, що у кожної за плечима своя історія війни, хтось вже втратив близьких, хтось був змушений розлучитися з дітьми, а у когось більше немає даху над головою.

2022_04_20_004

Дякую кожній з вас, за боротьбу на медичному фронті.

Ми непереможні!».

 2022_04_20_005

                                                                                                   Пресцентр ДОЗ.