29 грудня 2021 року у 37-й день народження обласної дитячої клінічної лікарні колектив цього дитячого лікувального закладу квітами, аплодисментами і щирими словами подяки висловлював усю свою повагу, любов і шану Василю Михайловичу Задумі, лікарю-анестезіологу дитячого відділення з ліжками для інтенсивної терапії інфекційних хворих КНП «Обласна дитяча клінічна лікарня» ЖОР, лауреату обласної премії ім. О.Ф.Гербачевського, який прийняв тверде рішення піти на заслужений відпочинок.

2021_12_30_01

За словами директора закладу Юрія Дмитровича Довгополого, «Василь Михайлович Задума – це ціла епоха в охороні здоров’я області. Він є одним із фундаторів дитячої анестезіологічної служби на Житомирщині і першим в області фаховим дитячим анестезіологом. Загальний медичний стаж роботи цього лікаря становить 51 рік, 41 рік з яких – лікарського. Він працював лікарем-реаніматологом реанімаційного відділення Житомирської міської дитячої лікарні, лікарем-анестезіологом відділення реанімації-анестезіології обласної дитячої лікарні, завідувачем реанімації- анестезіології цієї ж лікарні, завідуючим реанімаційного відділення дитячої інфекції ТМО №2, завідувачем відділення анестезіології з ліжками для інфекційних хворих обласної дитячої клінічної лікарні і на усіх цих посадах виявляв себе як прекрасний фахівець, наставник. Це дійсно лікар, якого шанують колеги за високий рівень професіоналізму, величезний досвід роботи, глибокі знання і людяність».

2021-12_30_02

Керівник закладу подякував Василю Михайловичу за всі ці притаманні йому якості і вручив Подяку від обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та активну громадянську позицію.

М.Д.Бобер, медичний директор з хірургічної роботи від імені всіх батьків та сотень тих дітей, життя яких врятував за багаторічну свою практику Василь Михайлович Задума, у тому числі і під час виїздів у райони, також висловив йому сердечну вдячність і побажання не забувати про рідний колектив.

2021_12_30_03

Квіти від профспілкового комітету і щирі слова подяки від колег по роботі: С.О.Русак, медичного директора з медичної частини, яка багато в чому вважає Василя Михайловича своїм вчителем і наставником; О.В.Лук’яненко, медичного директора з оргметодроботи, яка подякувала Василю Михайловичу за його колегіальність, душевність, за те, що він завжди так щедро ділився власним досвідом з колегами; сльози і гарячі слова вдячності від сестринського колективу. Василь Михайлович завжди знаходив для них слова підтримки, допомагав порадою у разі потреби, ділився досвідом виходжування малих пацієнтів. І на завершення – слова подяки у відповідь самого Василя Михайловича Задуми: «Обласна дитяча – це моє життя. Бо таки все моє життя пройшло у цьому дитячому лікувальному закладі. І хоча родом я не з Житомирщини, все ж нині вважаю себе житомирянином, тут я прожив усе моє життя.

2021_12_30_04

Вважаю, що мені дійсно пощастило, мав гарних наставників, трудився у прекрасному колективі, де відчував завжди любов і повагу колег.

2021_12_30_05

Сердечно бажаю всім доброго здоров’я, миру в країні і у ваших родинах. З наступаючим усіх Новим роком!».

2021_12_30_06

                                                                                                         Пресцентр ДОЗ.