Новини

Віталій Бунечко оглянув укриття для пацієнтів та медичного персоналу Романівської лікарні

05 січня 2023 року начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки оглянув новостворене укриття для пацієнтів та медичного персоналу КНП «Романівська лікарня». Також участь у заході взяло керівництво Житомирської РДА та представники профільних структурних підрозділів облвійськадміністрації.

Детальніше...

 

Які критерії для встановлення інвалідності

I, II чи III групу інвалідності встановлюють з огляду на те, наскільки порушені функції органів і систем організму людини та обмежена її життєдіяльність. Порушення можуть бути спричинені захворюваннями, бути наслідком травм або уродженими вадами.

Детальніше...

 

Майже 160 тис щеплень від COVID-19 було зроблено у 2022 році на Житомирщині

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Житомирської ОВА.

 

Детальніше...

 

До національного класифікатора професій введено нові професії галузі охорони здоров’я

Міністерство економіки України затвердило зміни №11 до національного класифікатора ДК 003:2010 «Класифікатор професій». Відповідні зміни передбачені наказом №5573 та також стосуються професій галузі охорони здоров’я.

Детальніше...

 

Розроблено рекомендації щодо кіберзахисту закладів охорони здоров’я

Для збереження конфіденційності інформації, що стосується персональної медичної інформації та персональних даних пацієнтів, Міністерством охорони здоров’я України та проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» розроблено настанови з кіберзахисту закладів охорони здоров’я, скорочені рекомендації з яких наводяться нижче.

Детальніше...

 

Уряд ухвалив Програму медичних гарантій на 2023 рік

Уряд ухвалив порядок реалізації Програми медичних гарантій (ПМГ) на 2023 рік. Наступного року Програма медгарантій буде інтегрована у військові реалії та більше фокусуватиметься на потребах пацієнтів, викликаних війною.

 

Детальніше...

 

Медичний календар на січень 2023 року

«Сухий січень» – це щорічна кампанія, яка закликає людей утримуватися від алкоголю протягом першого місяця року. Започаткована у Великобританії 2013 р. «Сухий січень» є ідеальним початком нового року, оскільки має низку очевидних переваг: відмовившись від алкоголю, ви покращите фізичне і психічне здоров’я, зменшите споживання калорій, заощадите кошти тощо.

Детальніше...

 

Здобутки та перемоги медичної системи України у 2022 році

Попри надскладний рік, спричинений повномаштабним вторгненням російської федерації в Україну, медична система не тільки вистояла, а й змогла зробити значні кроки вперед.

Детальніше...

 

Шановні працівники галузі охорони здоров’я області!

Вітаємо вас з новорічно-різдвяними святами! 2022 рік був для нас усіх роком викликів і незламності. Попри щоденні загрози і атаки, медична система вистояла і ми продовжуємо надавати медичну допомогу не лише жителям нашої області, а й усім, хто її потребує.

Детальніше...

 

Щеплення від коронавірусної хвороби все ще актуальне!

Особливо важливо вакцинуватись тим, хто належить до груп ризику:

Детальніше...

 

Чи можуть вам ввести вакцину, яка зіпсувалася у період знеструмлення?

Останнім часом пацієнти занепокоєні через збереження якості вакцин в амбулаторіях чи пунктах щеплення в умовах відключення електроенергії. Їхні переживання здебільшого стосуються питання, чи можуть їм ввести вакцину, яку зберігали з порушенням «холодового ланцюга»?

Детальніше...

 

За кошти United24 можливе фінансування оновлення або модернізація закладів охорони здоров’я області

Перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко 22 грудня 2022 року взяла участь в онлайн-засіданні комісії з питань розподілу коштів для задоволення потреб охорони здоров’я.

Детальніше...

 

У Житомирській ОВА обговорили питання щодо протидії захворюванню на туберкульоз та ВІЛ-інфекцію

21 грудня перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко долучилася до чергового засідання обласної ради з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

 

Детальніше...

 

Медичні заклади та адміністративні центри Житомирщини отримали термінали Starlink та електрогенератори від підприємства «Kusto Agro»

20 грудня у с. Бурківці Бердичівського району за участі начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулася передача 29 терміналів Starlink та 29 електрогенераторів медичним закладам та адміністративним центрам Житомирщини за ініціативи генерального директора ТОВ «Kusto Agro» Алішера Тяжина. Загальна вартість переданого обладнання складає понад 16 мільйонів гривень.

 

Детальніше...

 

Наталія Остапченко вручила медичним працівникам Житомирщини відзнаки РНБО України

20 грудня 2022 року перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко спільно з директором Департаменту охорони здоров’я ОВА Світланою Мошківською вручили медичним працівникам області відзнаки Ради національної безпеки і оборони України.

Детальніше...

 

Для медичних закладів Житомирщини передано 9 терміналів Starlink

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм першим заступником Наталією Остапченко, передав 9 терміналів Starlink для Попільнянської, Баранівської, Романівської, Житомирської та обласних лікарень, що допоможе безперешкодно отримувати виклики від пацієнтів і бути на постійному контакті з диспетчерськими центрами.

Детальніше...

 

Понад 200 тис. українців отримують інсуліни за програмою реімбурсації

Програма реімбурсації (відшкодування), завдяки якій українці можуть отримувати «доступні ліки» та інсуліни безоплатно або з невеликою доплатою, діє і під час війни. НСЗУ відшкодовує вартість препаратів безпосередньо аптекам.

Детальніше...

 

Нові видання «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям»

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям».

 

Детальніше...

 

Житомирщина отримала майже 5 тисяч вакцин “ПентаХіб” для немовлят від двох місяців

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Житомирської ОВА.

Детальніше...

 

У разі блекаутів Пункти Незламності працюють цілодобово

Щоб забезпечити жителів громад найнеобхіднішим в екстреній ситуації, в Житомирській області розгорнуто близько 330 Пунктів Незламності.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту