Нове, сучасне відділення реабілітації 26 липня відкрилось в КНП «Коростенська центральна районна лікарня Ушомирської сільської ради», про це повідомляє  пресслужба Коростенської РВА.

2022_07_28_0001

 "На сьогоднішній день відкриття такого відділення – це вкрай важливий крок. І хоча створення відділення почалось задовго до війни, саме зараз його завершення стане новим поштовхом в роботі медичної спільноти районної лікарні. На жаль, ми живемо у страшні часи війни. Чимало захисників і захисниць України, а також мирних жителів нині отримують поранення, пошкодження, довго лікуються і повинні мати можливість отримати якісні послуги з реабілітації. Саме цим і будуть займатись професійні спеціалісти відділення лікарні", - йдеться у повідомленні.

 2022_07_28_0002

Відкриваючи відділення реабілітації, начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк відзначив:

«Сьогодні ми повинні зробити все можливе аби жителям нашого району, а також людям, які звертатимуться до нього, були надані вчасно та високопрофесійно всі медичні послуги. Маємо зробити все від нас залежне, аби людям було комфортно і безпечно, щоб медичні працівники закладу із задоволенням йшли на роботу в свої нові сучасні кабінети, де є все необхідне для успішного функціонування».

 2022_07_28_0003

Привітати колег медиків з урочистою подією завітала і директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ушомирської сільської ради» Наталка Бугайова. Вона від щирого серця побажала персоналу відділення, керівництву дружнього колективу районної лікарні успішної роботи та подальшого розвитку.

 2022_07_28_0004