08 липня 2022 року у Житомирському обласному перинатальному центрі відбувся урочистий захід із нагоди святкування Дня родини.

2022_07_08_001

До урочистостей долучилися перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко та директорка Департаменту охорони здоров’я ОВА Світлана Мошківська.

«Саме в цей день надзвичайно приємно відвідати наш обласний перинатальний центр. Від Житомирської обласної військової адміністрації хочу привітати всіх із Днем родини та вручити подарунки, які будуть у пригоді молодим батькам. Бажаю всім добробуту, злагоди та найголовніше – мирного неба», – сказала Наталія Остапченко.

Також перша заступниця начальника ОВА повідомила, що з початку повномасштабного вторгнення рф на Україну в області народилися 450 дітей, із них 280 в обладнаному бомбосховищі.

Житомирський гуманітарний штаб спільно із Департаментом охорони здоров’я ОВА підготували 50 пакунків для молодих родин, до яких входять набори гігієнічних засобів для мам та діток, теплі речі та всі необхідні засоби для перших місяців життя дитини.

Житомирська ОВА