14 листопада 2018 року з метою профілактики медичних правопорушень і нещасних випадків, підвищення якості безперервної післядипломної освіти практикуючих спеціалістів медсестринства, що сприятиме ефективному виконанню виробничих функцій і завдань та покращить надання медичної допомоги населенню, в КВНЗ "Житомирський медичний інститут" пройшло засідання Координаційної ради з питань безперервної післядипломної освіти практикуючих медсестер спільно з Асоціацією медичних сестер Житомирської області на тему "Правовий статус медичної сестри в Україні. Цивільно-правова відповідальність. Права пацієнта".

На конференції прослухали доповіді:

1. "Відповідальність медичної сестри в закладах охорони здоров'я" - Овчиннікова Надія Павлівна - помічник ректора з кадрової роботи КВНЗ "Житомирський медичний інститут".

Скачати: презентацію


2. "Менеджер медсестринства та його роль у профілактиці медичних правопорушень і нещасних випадків" - Дмитрук Олена Василівна - к.е.н., доцент кафедри природничих та соц.-гуманітарних дисциплін КВНЗ "Житомирський медичний інститут".

Скачати: презентацію


3. "Роль медичної сестри у дотриманні прав пацієнта" - Тевс Світлана Сергіївна - заступник головного лікаря з медсестринства КУ "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського", голова Асоціації медичних сестер Житомирської області.

Скачати: презентацію

 

4. "Безперервна освіта впродовж життя як запорука правової обізнаності спеціалістів медсестринства" - Шарлович Зоя Павлівна - к.п.н, завідувач відділення післядипломної освіти молодших медичних спеціалістів КВНЗ "Житомирський медичний інститут"