Кожен з ресурсів допоможе лікарю розвивати всі аспекти своєї клінічної практики, починаючи від доказової медицини та новітніх гайдлайнів щодо лікування пацієнтів, закінчуючи розумінням нових тенденцій і віянь у сучасній медицині та знайомством із колегами з усього світу через медичні соціальні медіа.

1. Epocrates (http://www.epocrates.com/)

Одна з найбільших інформаційних баз, яку використовують лікарі по всьому світі. Цей ресурс ви можете використати як на комп'ютері, так і на своєму портативному пристрої. Швидка та перевірена інформація про ліки, різноманітні нозології, клінічно орієнтовані гайдлайни, лабораторні показники.

2. UpToDate (https://www.uptodate.com/)

Доказово орієнтований медичний ресурс, який допоможе дізнатись про найсучасніші схеми лікування та найоригінальніші дослідження у простій та доступній формі.

3. NEJM (http://www.nejm.org/)

Найстаріший та найпопулярніший медичний журнал у світі. Найсучасніша інформація про дослідження, тематичні та оглядові статті.

4. Medscape (http://www.medscape.com/)

Найкращий ресурс для підтримання своїх медичних знань у тонусі – останні новини у сфері медицини, думки лідерів, клінічні випробування, журнальні статті.

5. WebMd (http://www.webmd.com/)

Девіз цього медичного ресурсу говорить сам за себе: "Better information. Better health" ("Краща інформація. Краще здоров'я"). Провідне джерело надійних та своєчасних медичних новин.

6. ClinicalKey (https://www.clinicalkey.com/#!/)

Медична пошукова база, у якій ви можете швидко знайти сучасну, перевірену та корисну інформацію. Належить відомій медичній та науковій видавничій компанії Elsevier.

7. Mayoclinic (http://www.mayoclinic.org/)

Сайт відомої клініки братів Мейо. Близько 4 500 кращих лікарів клініки, які діляться сучасною інформацією про власні дослідження та здобутки. Час від часу варто зазирнути та освіжити свої знання інформацією про тенденції у сучасних дослідженнях

8. Sermo (http://www.sermo.com/)

Найбільша та найуспішніша соціальна мережа для лікарів, яка створена для того, щоб об'єднати всіх фахівців світу для кращої комунікації та обміну професійними знаннями. Така собі «лаунж-зона для лікарів»

9. 33charts (http://33charts.com/)

Цікавий медичний блог дитячого гастроентеролога Bryan Vartabedian про нові тренди та тенденції у медицині.

10. DailyRounds (https://www.dailyrounds.org/)

Дуже цікаве поєднання медичного журналу та соціальної мережі. Ви можете використовувати цей ресурс для обговорення цікавих клінічних випадків, які надсилають лікарі з усього світу. Ще на ресурсі доступні медичні новини та статті з найсучаснішою інформацією

Автор: Korniienko Dmitry