26 липня 2013 року на базі Житомирської обласної клінічної лікарні  ім. О.Ф.Гербачевського під головуванням виконуючого обов’язки директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації С.В.Кобилінського та за участю заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.О.Грищук і голови обкому профспілки працівників охорони здоров’я А.Ф.Супряги відбулося засідання  колегії департаменту  охорони здоров'я ОДА.

2013_07_26_01

В засіданні колегії взяли участь головні лікарі ЦРЛ, ЦМЛ, ТМО, обласних лікувально-профілактичних закладів, центрів, санаторіїв, керівники навчальних медичних закладів та фармацевтичного закладів, головні та обласні позаштатні фахівці.

Із вступним словом виступив виконуючий обов’язки директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації С.В.Кобилінський, який окреслив коло першочергових завдань, що стоять перед галуззю охорони здоров’я області у поточному році.

Заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.О.Грищук проаналізувала підсумки діяльності галузі за 6 місяців поточного року та, зокрема, акцентувала увагу на розвитку мережі центрів ПМСД.

2013_07_26_02

Відповідно до плану на засіданні колегії йшлося про забезпечення в області вимог законодавства України щодо розроблення та виконання індивідуальних програм по реабілітації дітей-інвалідів. З даного питання виступила завідувач центру реабілітації дітей з органічним ураженням ЦНС та психіки обласної дитячої клінічної лікарні І.С.Дацюк.

Про поліпшення діяльності лікувально-профілактичних закладів області щодо попередження малюкової смертності доповідала головний педіатр департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Т.В.Шевченко.

У заключному слові виконуючий обов’язки директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації С.В.Кобилінський подякував керівникам медичних закладів та установ Андрушівського, Житомирського, Коростишівського, Любарського, Малинського, Новоград-Волинського, Овруцькрого, Попільнянського, Черняхівського, Чуднівського районів та м.Бердичева за високі показники роботи у І півріччі 2013 року.

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua