До Дня медичного працівника обласною молодіжною громадською організацією «ХХІ покоління» впроваджено пілотний проект місцевої соціальної реклами «Разом у щасливе майбутнє».

2013_06_11_21

Відповідно до пропозицій, що були сформовані структурними підрозділами охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації і Житомирської міської ради, голова ЖОМГО «ХХІ покоління» Віталій Сівко, Роман Котиков і Володимир Жабровець здійснили виїзди на робочі місця до 12 найкращих лікарів, які працюють у медичних закладах міста Житомира.

Результатом впровадження проекту є підготовлені 12 соціальних реклам для розміщення на сіті-лайтах міста і соціальний відеоролик за участю найбільш відомих лікарів.

2013_06_11_22

- Ми, молодь області, маємо на меті донести до кожного, що найбільш успішними є ті люди, які невпинно та наполегливо вдосконалюють свої професійні навички і, найголовніше, – живуть та працюють заради інших. Першою сферою, яку висвітлюємо є охорона здоров’я. Думаю, що зі мною погодиться кожний: здоров’я – основа нашого життя. Цьогоріч департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації та профільним управлінням Житомирської міської ради було визначено кандидатури кращих з кращих лікарів медичних закладів обласного центру для участі в проекті «Разом у щасливе майбутнє».

2013_06_11_23

На основі проведеної роботи нами, як організаторами, підготовлений перший соціальний відеоролик та плакати для розміщення в засобах масової інформації і на зовнішніх носіях реклами. Це в свою чергу і хороша просвітницька робота серед населення, і представлення медичних закладів та лікарів, які у них працюють, і можливість ще раз сказати слова вдячності за все те, що ви робите, – відзначив керівник проекту Віталій Сівко.

- Кожен із вас, шановні лікарі, є уособленням великої життєвої відповідальності, милосердя, фізичного та морального здоров’я, адже виконуєте святу місію – охороняєте найцінніше – здоров’я людей. Ви достойні від усіх нас великої похвали і поваги!, – проголосив фотограф Роман Котиков.

- Мені приємно відзначити, що проект «Разом у щасливе майбутнє» буде постійним, і з року в рік його учасниками будуть всі лікарі, яких поважає суспільство. Про вас мають знати не лише тисячі пацієнтів, яким ви допомагаєте і даруєте радість життя, а й наше підростаюче покоління. Глибоко переконаний, що діти та молодь повинні брати приклад з професіоналів своєї справи, щоб ви були для них взірцевими наставниками.

До Дня медичного працівника  ми вирішили презентувати всій громаді досягнуті результати проекту «Разом у щасливе майбутнє» і дякуємо керівництву області за постійну підтримку та сприяння у всіх наших соціальних ініціативах, –  зазначив відеооператор Володимир Жабровець.

Проект впроваджено за сприяння обласноїдержавної адміністрації, обласної ради, Житомирської міської ради та рекламного ательє «Люкс Design».

Усі матеріали для вільного користування  (12 плакатів соціальних реклам за участю кращих лікарів, які працюють у закладах охорони здоров'я Житомира, та соціальний відеоролик) містяться за посиланням - http://www.ex.ua/view_storage/842075166835

Довідково:

Мережа галузі охорони здоров’я області нараховує 1057 закладів та установ, де працюють понад 4,5 тисячі лікарів та 13 тисяч 200 молодших спеціалістів з медичною освітою. 29 лікарів мають вчений ступінь кандидата медичних наук, 4 – доктора медичних наук, 87 – звання «Заслужений лікар України», 30 – «Заслужений працівник охорони здоров’я», 86  лауреатів обласної  премії імені О.Ф.Гербачевського.

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua