Напередодні Дня медичного працівника житомирські медики підбивали підсумки своєї роботи та отримували вітання від керівників міста, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та галузевої профспілки.

2013_06_11_001

У міському Будинку культури під час урочистих заходів  відбулося нагородження кращих працівників охорони здоров’я міста Житомира, зокрема,  12 лікарів-номінантів пілотного проекту місцевої соціальної реклами «Разом у щасливе майбутнє», який впроваджено обласною молодіжною громадською організацією «ХХІ покоління».

2013_06_11_02

Житомирський міський голова Володимир Дебой  високо оцінив роботу житомирських медиків та привітав їх з професійним святом. Зокрема він сказав:

- Сьогодні медицина м. Житомира працює злагоджено та професійно. У нас прекрасні фахівці. На жаль, медичне обладнання не завжди відповідає рівню кваліфікації медичних працівників, бо вони йдуть вперед та постійно вдосконалюються. У 2013 році із міського бюджету виділено майже 5 млн грн. на сучасне медичне обладнання,  ремонти лікувальних закладів тощо. Міський бюджет – соціально спрямований, хоча це і не є функцією міста. Напередодні свята я щиро вітаю медичних працівників міста Житомира, області з професійним святом. У першу чергу зичу  вам здоров’я, бо ви його даруєте людям, і, безумовно, благодаті й сімейного затишку.

2013_06_11_03

Слова вітання на адресу житомирських медиків висловив заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бочковський, заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергій Кобилінський, голова обкому працівників охорони здоров’я Алла Супряга, голова Корольовської районной ради м. Житомира Олег Соя, голова Богунської районної ради  м. Житомира Людмила Янушевич та керівник проекту «Разом у щасливе майбутнє», голова  обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» Віталій Сівко.

2013_06_11_04

2013_06_11_05

2013_06_11_06

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua