На оперативній нараді в поліклініці №1 ЦМЛ №1 м. Житомира співвласники фармацевтичного товариства «Первоцвіт Фарм» Микола Максимович Поліщук і Валерій Петрович Мартинюк вручили головному лікарю ЦМЛ №1 м. Житомира Анатолію Івановичу Вусику шестиканальний електрокардіограф із автоматичною розшифровкою кардіограми «Ехо Кард 100».

2011_10_3_2

 

- Наша держава переживає не найкращі часи, в тому числі і область, і місто, - зазначив  Анатолій Іванович Вусик. - Приємно, що є люди, які знаходять можливості займатись благодійністю й допомагати лікувальним закладам. Дякуємо за допомогу і сподіваємось на підтримку й надалі. А кардіограф передаю завідуючому поліклінікою № 2 нашої лікарні Павлу Юрійовичу Журбенку. Павло Юрійович працює недавно, але саме він знайшов спонсорів. І зараз поліклініка отримує сучасний апарат.

- Товариство «Первоцвіт Фарм» має по місту й області мережу соціальних аптек і пропонує найдешевші на ринку медикаменти, - сказав завідуючий поліклінікою №2 ЦМЛ №1 м. Житомира Павло Юрійович Журбенко. - Скрізь по області «Первоцвіт Фарм» по мірі своїх можливостей підтримує медицину. Ми ще користуємось старими, радянського зразка кардіографами, які вже своє віджили. Електрокардіограф із автоматичною розшифровкою кардіограми дасть можливість більш точно ставити діагнози, буде орієнтувати кардіологів і терапевтів на певну патологію. Це сучасна апаратура, тому коштує вона недешево. Якби такі апарати були в наших лікарнях, це був би великий крок уперед.

 

Тетяна Чернишова