Новини

Вони щодня рятують життя українських захисників та мирних жителів

Коли заїжджаєш на територію Радомишльської громади, одразу видно сліди військових дій. Адже Радомишль розташований на кордоні з Київщиною. А за кілька кілометрів від нього, в Бородянці та її околицях, велися жорстокі й запеклі бої, – про це розповів на своїй сторінці у Фейсбук голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Детальніше...

 

МОЗ відповідає на запитання про COVID-сертифікати

Нещодавно МОЗ разом із Мінцифрою та НСЗУ змінили терміни відображення COVID-сертифікатів у Дії. Ми зібрали найпоширеніші питання щодо нових змін та відповідаємо на них.

Детальніше...

 

Герої-медики продовжують рятувати життя

На теренах Житомирщини стало спокійніше. Наші військові б’ють ворога на сході України, люди поступово оговтуються від жахіть, які спіткали жителів мирних міст та сіл. Але наші герої-медики продовжують рятувати життя людей,   – про це розповів на своїй сторінці у Фейсбук голова Житомирської ОВА Віталій  Бунечко.

Детальніше...

 

Більше десяти переселенців працевлаштувалися на території Житомирщини від початку війни

Більше 10 переселенців працевлаштувалися на території Житомирщини від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У КНП «Романівська лікарня» Романівської селищної ради на роботу прийняли трьох спеціалістів, які вимушено переїхали. Про це Суспільному розповіла директорка цього лікувального закладу Ірина Серт.

Детальніше...

 

Підставити дружнє плече

Лінія вогню відкотилася від кордонів Житомирщини. Але відлуння запеклих боїв ще живе у стінах Брусилівської лікарні, яка стала одним з медичних форпостів цієї війни на Житомирщині, про це розповів на своїй сторінці у Фейсбук голова ОВА Віталій Бунечко.

Детальніше...

 

50 тонн гуманітарного вантажу з початку війни передала Житомиру міжнародна організація I.S.A.R.

Стівен Байєр —керівник команди каже, що допомога Україні — місія, яку I.S.A.R. спільно з German sar dog association почали відразу після початку війни.

Детальніше...

 

Допомога Заходу для Житомира

«Висловлюю щиру вдячність сім‘ям Йокерс, Андре Веделю та  україночкам Оксані і Юлії! Вони зорганізувалися й доправили з Німеччини до Житомира гуманітарний вантаж. А саме: діагностичне та хірургічне обладнання, а також медикаменти для нашої міської лікарні № 1. Кожен, хто з різних куточків світу намагається і прагне допомогти — вартий не просто слів подяки. Друзі — ви неймовірні!», — сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Детальніше...

 

Гуманітарний штаб Житомирської військової адміністрації продовжує ефективну співпрацю з міжнародними організаціями, зокрема UNICEF, та приватними благодійниками

Результатом цього є регулярні поставки необхідної допомоги громадам Житомирщини, – про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Нещодавно такий вантаж отримала Олевська лікарня, а за нею відбулася поставка і до Малинської громади.

Детальніше...

 

Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня отримала від ірландських благодійників дизель-генератор для резервного електроживлення закладу

Генератор придбала громадська організація "Лікарі України в Ірландії". Вартість такої установки складає близько десяти тисяч євро. Про це Суспільному розповів медичний директор з хірургічної роботи обласної дитячої клінічної лікарні Микола Бобер.

Детальніше...

 

Навчання медичного персоналу

28 березня 2022 року у КНП «Бердичівська міська лікарня» Бердичівської міської ради було проведено навчання медичного персоналу в разі поступлення великої кількості пацієнтів внаслідок різних надзвичайних ситуацій.

Детальніше...

 

Проблема із захворюваністю на туберкульоз залишається досить гострою і після початку війни в Україні

«Зараз із лікарні Житомира препарати від туберкульозу доправляють до центрів первинної медико-санітарної допомоги, але деякі пацієнти не мають грошей, щоб дістатися закладів охорони здоров’я. Дехто має фізичні вади, хтось лишився на самоті, коли їхні родини евакуювалися. Пацієнти мають продовжувати терапію ліками. Але оскільки зараз інші пріоритети, деякі пацієнти роблять неабиякі зусилля, щоб отримати ці ліки», – каже фтизіаторка Олена Труш, працівниця Лікарі без кордонів/Médecins Sans Frontières в Україні.

Детальніше...

 

Чергова допомога від ЮНІСЕФ

Лікарні, пологові будинки та центри прийому переселенців у Житомирській і Рівненській областях отримали лікарські засоби, акушерські та хірургічні набори, засоби першої медичної допомоги, а також теплі ковдри для пацієнтів

Детальніше...

 

До Житомирщини прибула перша партія медичної допомоги з Франції, провінції Оверні

Особливість цього вантажу полягає в тому, що ініціатором його збору та відправлення стала одна з українок, що зараз перебуває у Франції.

Детальніше...

 

Допомога від ЮНІСЕФ

20 тонн критично необхідного вантажу вже доставлено до пологових, перинатальних відділень та реанімації в Житомирі і Рівному завдяки ЮНІСЕФ, МЗС України та Київської торгово-промислової палати / Київська ТПП / Kyiv CCI.

Детальніше...

 

У Бердичеві студенти-медики навчають охочих основ домедичної допомоги

Як розповів журналістові АрміяInform директор Бердичівського медичного фахового коледжу Житомирської обласної ради В’ячеслав Шевченко, безоплатні експрес-курси з надання першої домедичної допомоги цивільному населенню студенти спільно з викладачами проводять вже з першого дня вторгнення російських окупантів.

Детальніше...

 

Чергова партія гуманітарної допомоги прибула до Житомира! Вантаж від благодійників зі Львова до Житомира доставила Укрзалізниця

Гуманітарний штаб Житомирської обласної військової адміністрації отримав близько 60 тонн необхідного гуманітарного вантажу. Зокрема, Житомирщина отримала харчові продукти, засоби особистої гігієни, а головне – необхідні ліки та медичні препарати від ВООЗ.

Детальніше...

 

Що робити у разі радіаційної аварії?

В умовах війни важливо розуміти алгоритм дій у разі різних надзвичайних ситуацій. Одна з таких — радіаційна аварія. Власне, підвищений радіаційний фон у зоні ЧАЕС пов’язують з великою кількістю переміщення російської військової техніки та підняттям радіоактивного пилу.

Детальніше...

 

Незалежна міжнародна гуманітарна організація Лікарі без кордонів/Médecins Sans Frontières працює у Житомирі

Окрім надання медичної допомоги постраждалим від воєнних дій, організація займається психологічною реабілітацією.

Лікарі без кордонів готові надавати і гуманітарну допомогу біженцям, хоч це і не є основною місією організації.

Детальніше...

 

«Ми продовжуємо працювати»

Незважаючи на те, що ООН та ВООЗ закликають припинити напади на заклади охорони здоров’я, лікарні, медичних працівників, машини невідкладної медичної допомоги, бо жодна з них ні в якому разі не повинна бути мішенню, ворог продовжує наносити удари. Так, увечері 9 березня зазнали пошкоджень два лікувальних заклади області. За словами міського голови С.Сухомлина внаслідок удару вибиті  вікна в корпусі лікарні №1 і в дитячій лікарні. "В лікарнях ніхто не постраждав, усі були в бомбосховищі", - наголосив він.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту