9 серпня 2023 року відбулася урочиста церемонія вручення Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

 

2023_08_11_01

 

В цьому сезоні найкращих медиків обирали у таких номінаціях:

1. «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків);

2. «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для військових медиків).

Також відновили традицію минулих років – відбувся молебень у Національному заповіднику «Софія Київська» за мир, за здоров’я українського народу та наших воїнів, за здоров’я медиків, за лауреатів Відзнаки, за швидке одужання всіх хворих і немічних. В молебні взяли участь члени Поважної Ради, номінанти на Відзнаку та Голови Регіональних рад. Очолив молебень Глава ПЦУ Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

2023_08_11_02

Серед нових лауреатів Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» – лікарі з Житомирщини:

- Микола Кушнір – завідувач кардіологічного відділення КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради;

- Олег Шубін –призначений 15 березня 2022 р. на посаду командира медичної роти 46 ОАЕМБр (окрема аеромобільна бригада).

2023_08_11_03

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава Українським медикам!