13 січня 2023 року у Житомирській ОВА відбулося засідання регіональної ради Ордена Святого Пантелеймона, участь у якому взяла перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко. Також участь у нараді взяв заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, голова Поважної ради Ордена Святого Пантелеймона Василь Князевич, представники структурних підрозділів облвійськадміністрації та духовенство області.

2023_01_13_001

 

Так, під час засідання учасники обговорили аспекти та вимоги щодо конкурсного відбору претендентів на здобуття відзнаки за професіоналізм і милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

Детальніше ознайомитися з умовами подання кандидатів та присвоєння ордену можна на сайті організації ТУТ.

2023_01_13_002

Довідково. Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.

Житомирська ОВА