Новини

24 березня - Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на туберкульоз

ЗУПИНИТИ ТУБЕРКУЛЬОЗ – ЗАВДАННЯ ДЕРЖАВНЕ

В зібранні взяли участь: заступник голови облдержадміністрації, голова обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу Микола Андрійович Черненко, голова комітету з питань протидії ВІЛ/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам Міністерства охорони здоров’я України Світлана Олександрівна Черенько, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації, заступник голови обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу Олександр Костянтинович Толстанов, головний лікар обласного протитуберкульозного диспансеру Віталій Степанович Дідик, головний лікар обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Юрій Якович Галінський, голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександр Володимирович Богдан, керівники медичних закладів, представники райдержадміністрацій, установ, які причетні до вирішення цієї проблеми.

Детальніше...

 

ПІДГОТОВКА КАДРІВ – ЗАВДАННЯ НОМЕР ОДИН

Саме на цьому наголошували учасники конференції Асоціації хірургів області, яка відбулася нещодавно. Адже, за свідченнями спе-ціалістів, проблема з гострою нестачею кадрів дедалі поглиблюватиметься. Тож на зібранні й визначили шляхи її вирішення

Детальніше...

 

Стан інфекційної захворюваності та виконання обсягу профілактичних щеплень населення області за 2008

 /Виступ на розширеній колегії УОЗ ОДА 

О. С. Волкова, головного державного санітарного лікаря Житомирської області/

Детальніше...

 

НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ДИТЯЧИХ ХІРУРГІВ

   Дитяча обласна лікарня відне-давна поповнилася новим обладнанням - операційним столиком фірми „Жираф”. Як повідомив завідуючий хірургічним відділенням №1 дитячої обласної лікарні Петро Степанович Русак, ця апаратура - єдина такого роду. Вона дозволяє забезпечити енергозбереження новонародженої дитини в доопераційному періоді, під час оперативного втручання та в ранньому післяопераційному періоді. Тож актуальність придбання цього обладнання – надзвичайна.

Детальніше...

 

ЕНДОКРИНОЛОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ – ПРОБЛЕМИ ЙОДОДЕФІЦИТУ ТА ЙОГО НАСЛІДКИ

На базі Житомирського інституту медсестринства відбулася ендокринологічна конференція на тему „Рак щитовидної залози. Ситуація в Україні та Житомирі. Сучасна діагностика та лікування”.

Детальніше...

 

ВАШ ЗАКЛАД – НОМЕР ОДИН В УКРАЇНІ!

Такими були слова віце-спікера, народного депутата Верховної Ради України, члена комісії по охороні здоровя у Верховній Раді Арсенія Яценюка при відвіданні Житомирського обласного центру охорони здоровя матері та дитини.

Детальніше...

 

ГУРТОМ І ЦЕНТР ДОБРЕ РЕМОНТУВАТИ…

А життя таки й справді багате на гарні події! Надто ж, якщо до доброї справи беруться гуртом – як у ЦМЛ №1 Житомира. Днями тут відкрили оновлений після реконструкції консультативно-діагностичний центр.

Детальніше...

 

ПРОТИДІЯТИ СНІДУ – РАЗОМ

В обласному центрі профілактики та боротьби зі СНІДом відбулося засідання обласної координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу. Участь у зібранні взяли представники не лише медичної галузі, але й освітяни, керівники благодійних та громадських організацій, які безпосередньо причетні до подолання проблеми поширеності цієї хвороби.

Детальніше...

 

СВЯТО ДЛЯ МАЛЕНЬКОГО ЗЕМЛЯКА

А він лежав собі тихесенько й посапував носиком. І не відав, чого то так багато гостей зібралося навколо – спалахи фотокамер і гомін журналістів не тривожили маленьку людину, яка виросте й усе своє життя буде вдячна лікарям дитячої обласної лікарні за цю прекрасну можливість – бачити сонце, чути вітер. Того дня в закладі й справді було велике свято – відкриття відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених.

Детальніше...

 

Відкрито реконструйовану амбулаторію загальної практики – сімейної медицини у селі Велика Горбаша

Відкрито реконструйовану амбулаторію загальної практики – сімейної медицини у селі Велика Горбаша Новоград-Волинського району

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту