Новини

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас: «Прийдешній рік повинен бути кращим!»

«Коли розпочинається новий календарний рік, кожна людина, підбиваючи певні підсумки своєї діяльності, своїх надбань, якихось переживань, думок (а, може, й помилок), визначає для себе нові завдання – професійні, особисті. Й дуже важливо, щоб від цього підсумку, від цих звершень, досягнень, людина отримувала задоволення - що рік прожитий немарно, що були у ньому позитиви, не відзначалось ніяких особливих втрат, зроблені деякі кроки на розбудову, на поліпшення. А новий прийдешній рік завжди хочеться бачити кращим!»

Детальніше...

 

Реалізація Національного проекту «Нове життя»

Завдяки реалізації Національного проекту «Нове життя» впродовж минулого року в Україні смертність новонароджених у перинатальних центрах держави знизилась на 20%.

Детальніше...

 

Показник материнської смертності з початку реформи медичного обслуговування знизився на 21%

Сьогодні галузь охорони здоров’я переходить від теорії та пілотних експериментів в окремих регіонах до проведення масштабних системних перетворень. Про це на брифінгу в МОЗ України повідомила начальник Управління охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення Альона Терещенко.

Детальніше...

 

МОЗ України відкрило свої офіційні представництва в соціальних мережах

Міністерство охорони здоров'я України, дбаючи про розширення можливостей для спілкування з медичною професійною спільнотою та розвиток контактів з громадськістю, відкриває свої офіційні сторінки в соціальних мережах Facebook, ВКонтакті та You Tube.

Детальніше...

 

В Житомирській області зменшується кількість хворих на грип

За даними Державної санітарно-епідеміологічної служби Житомирської області, на 1 тижні епідсезону 2013-2014рр. відмічається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 49% в порівнянні з попереднім. Всього захворіло 2354 особи, показник на 10 тисяч населення складає 18,5, що на 33% нижче епідемічного порогу (60,4).

Детальніше...

 

Вельмишановні колеги! Дорогі друзі!

Сердечно вітаємо вас та  ваші родини

зі святом Нового року та Різдва Христового!

Детальніше...

 

Відбулося засідання обласної координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу

30 грудня в  обласному  центрі крові під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Долгих відбулося   засідання обласної  координаційної ради  з питань протидії туберкульозу та  ВІЛ-інфекції/СНІДу. В роботі засідання взяли участь директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, головні лікарі відповідних обласних лікувальних закладів, представники соціальних служб, громадських організацій та регіональних мас-медіа.

Детальніше...

 

Відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас провів засідання колегії ДОЗ, яке відбулося 27 грудня в Житомирському інституті медсестринства за участю голови Житомирської обласної ради Йосипа Запаловського, заступників директора департаменту Сергія Кобилінського та Валентини Грищук, голови обкому профспілки працівників охорони здоров’я Алли Супряги, а також голови громадської ради при Житомирській облдержадміністрації Леоніда Антонюка.

Детальніше...

 

Дід Мороз – червоний ніс подарунки всім приніс!!!

Гарна традиція новорічних ранків зібрала під дахом Житомирського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом дітлахів, яких торкнулася проблема епідемії ВІЛ/СНІДу.

Детальніше...

 

Реформування служби екстреної медичної допомоги в області

Питанням реформування служби екстреної медичної допомоги в області була присвячена прес-конференція для регіональних ЗМІ, яка відбулася 24 грудня у “Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Житомирської обласної ради”.

Детальніше...

 

Житомирському базовому фармацевтичному коледжу імені Г.С.Протасевича – 75 років

20 грудня 2013 року Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С.Протасевича відзначає славний 75-річний ювілей.

Детальніше...

 

У Житомирі відбулась благодійна акція для дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію

В Житомирській обласній бібліотеці для дітей відбулась соціальна акція до Дня Святого Миколая для дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію, за сприяння та участі Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також Житомирського  агротехнічного коледжу.

Детальніше...

 

Опікунська рада з подарунками від Святого Миколая

19 грудня до обласної дитячої клінічної лікарні завітала голова опікунської ради закладу Тамара Олійник, яка передала маленьким пацієнтам подарунки від Святого Миколая.

Детальніше...

 

В Україні створили сайт для людей похилого віку

Даний веб-ресурс розроблено з метою надання інформації та консультацій про доступні для громадян старшого віку медичні, соціально-побутові, культурно-освітні та інші послуги, які вони можуть отримати в державних і недержавних організаціях.

Детальніше...

 

Відбулося засідання товариства сімейних лікарів

18 грудня під головуванням обласного позаштатного спеціаліста зі спеціальності «Загальна практика – сімейна медицина» Володимира Хренова відбулося засідання товариство сімейних лікарів та головних лікарів центрів ПМСД області за участю керівників відділів (управлінь) охорони здоров’я райдержадміністрацій та міськвиконкомів, яке проходило у Житомирському інституті медсестринства.  В роботі товариства взяли участь заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Валентина Грищук та начальник управління ресурсного та фінансового забезпечення департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Білошицька.

Детальніше...

 

Діти – дітям!

Під такою назвою 17 грудня відбулася акція в дитячому відділенні обласної психіатричної лікарні № 1, куди напередодні Дня Святого Миколая завітали представники клубу «Глобальна турбота», створеного при Житомирській міській спеціалізованій загальноосвітній школі з поглибленим вивченням  іноземних мов № 12 ім.С.П.Ковальчука.

Детальніше...

 

Казкові герої «оселилися» в обласній дитячій клінічній лікарні

Улюблені герої казок та мультфільмів маленьких пацієнтів обласної дитячої клінічної лікарні «оселилися» у цьому закладі напередодні Дня Святого Миколая. Це стало можливим завдяки Всеукраїнському проекту «Кольоровий світ дитинства» та компанії «Снєжка-Україна», яка вже втретє (після Львова та Тернополя) надала художникам запас яскравих інтер’єрних фарб для оздоблення лікарні. Результатом понад місяця роботи художників стали 27 зображень мультиплікаційних персонажів, які прикрасили стіни фізіотерапевтичного відділення лікарні.

Детальніше...

 

З турботою про дітей

Колектив обласної психіатричної лікарні №1 по праву може пишатися не лише гарними показниками у лікуванні та реабілітації хворих, а ще й колом благодійників, які є справжніми друзями закладу.

Детальніше...

 

Рак молочної залози – серйозна проблема сучасності

11 грудня департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації,  Житомирським інститутом медсестринства, обласним медичним центром здоров’я та спортивної медицини, обласним онкологічним диспансером та управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради   проведено   науково-практичну конференцію «Рак молочної залози – серйозна проблема сучасності».

Детальніше...

 

Донорська допомога дітям

Донація крові, як будь-який гуманний вчинок, є позитивним емоційним фактором, що викликає у людини відчуття виконаного обов’язку.

Належні і надійні запаси крові можна забезпечити на основі регулярного, добровільного і безоплатного донорства.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту