Новини

Обласний перинатальний центр отримав сертифікат на систему управління якістю

Житомирський обласний перинатальний центр першим в області отримав сертифікат на систему управління якістю. Процес підготовки до сертифікації на Житомирщині розпочався лише минулого року, коли набув чинності відповідний наказ Міністерства охорони здоров'я України.

Детальніше...

 

В рамках проекту «Рух, здоров’я, краса!» в Житомирі до дня закоханих відбудеться льодове шоу

Фігурне катання – без сумніву є одним з найкрасивіших олімпійських видів спорту. Про користь катання на ковзанах розповідають багато. Проте, навіть коли ви не ставите собі за мету стати фігуристом, а відвідуєте каток просто для задоволення, користь від такого катання на льоду велика.

Детальніше...

 

Рятувальники закликають мешканців області дотримуватися правил безпеки під час перебування на кризі

Із настанням зими, на водоймах, починає формуватися льодовий покрив. У цей час виходити на нього вкрай небезпечно, проте щороку багато людей нехтують запобіжними заходами і попередженнями, виходять на тонкий лід, ризикуючи своїми життям та здоров’ям.

Детальніше...

 

Скажений вовк напав на жінку

Стан постраждалої мешканки Піщаниці Овруцького району Житомирської області, яку днями  на власному городі покусав вовк, задовільний. 

Детальніше...

 

Ефективне консультування з імунізації

В рамках реалізації Проекту ЮНІСЕФ та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я, здоров’я матері та дитини» у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України відбувся тренінг «Ефективне консультування з імунізації», який проходив у Києві.

Детальніше...

 

4 лютого - Всесвітній день боротьби проти раку

У Всесвітній день боротьби проти раку, 4 лютого, в обласному онкологічному диспансері відбулася прес-конференція, яку провели головний лікар цього лікувального закладу Борис Гуля, завідувач мамологічного відділення Станіслав Кукліч, завідувач онкогінекологічного відділення  Віктор Кравчук та завідувачка відділення хіміотерапії Валентина Іванчук. Мета заходу – донести до жителів Житомирщини інформацію про те, що онкологічні захворювання підлягають лікуванню, якщо їх вчасно виявити.

Детальніше...

 

Тактика ведення хворих з миготливою аритмією

3 лютого на базі Житомирської обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського для лікарів-кардіологів, лікарів-терапевтів та лікарів загальної практики-сімейної медицини області відбувся майстер-клас «Тактика ведення хворих з миготливою аритмією».

Детальніше...

 

У Житомирі стартували регіональні навчання Всеукраїнського курсу з тактичної медицини

Народний депутат України, голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, радник Президента України Ольга Богомолець 2 лютого прибула з робочою поїздкою на Житомирщину.

Детальніше...

 

Відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я

30 січня конкурсна комісія розглядала кандидатури претендентів на 13 керівних посад у закладах охорони здоровя обласної комунальної власності.

Детальніше...

 

Звернення до громадян державної служби України з надзвичайних ситуацій

Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до всіх громадян з проханням уникати паніки.

Детальніше...

 

Повоєнна реабілітація. Психологічна і психотерапевтична допомога

В області розроблено Дорожню карту медичної реабілітації військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії, інших силових структур  області, що брали участь у  антитерористичній операції.

Детальніше...

 

На Житомирщині перевіряють стан державного медичного мобілізаційного резерву

На Житомирщині розпочалося інспектування державного медичного мобілізаційного резерву.

Детальніше...

 

Уряд утворив Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Кабінет Міністрів України утворив Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідну постанову №18 Уряд прийняв під час виїзного засідання, яке відбулося 26 січня у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Детальніше...

 

Епідемічний сезон з грипу та гострих респіраторних інфекцій

За даними Держсанепідслужби Житомирської області, на 4 тижні епідсезону 2014-2015 рр. (19-25 січня), у порівнянні з минулим, серед населення Житомирської області відмічається ріст захворюваності на грип та ГРВІ на 9,5 %.

Детальніше...

 

У Житомирській області працює цілодобова «гаряча лінія» для виявлення загроз та попередження терактів

З метою запобігання надзвичайним ситуаціям та стабілізації суспільно-політичної ситуації у Житомирській облдержадміністрації з 26 січня працює цілодобова «гаряча лінія», куди можна повідомляти про підозрілі предмети та осіб, поведінка яких викликає занепокоєння.

Детальніше...

 

Лікувальні заклади Житомирщини готові надавати допомогу у разі виникнення надзвичайних ситуацій

У цьому запевнив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас під час наради з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками правоохоронних органів з питань мобілізаційної та правоохоронної роботи на території Житомирської області.

Детальніше...

 

Сучасні аспекти надання хірургічної допомоги дітям

22 січня у Житомирі проходила науково-практична конференція «Сучасні   аспекти надання хірургічної допомоги дітям», присвячена 30-річчю заснування Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні та 10-річчю відкриття філії  кафедри дитячої хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика.

Детальніше...

 

В Чуднівській центральній районній лікарні відкрили нову сучасну бактеріальну лабораторію

Структурний підрозділ медичного закладу розмістився в приміщенні, яке раніше використовувалося не за призначенням.

Детальніше...

 

Медична допомога учасникам АТО в Житомирській області

З вересня минулого року в області діє Програма соціальної підтримки громадян, які прибувають з тимчасово окупованої території, районів проведення Антитерористичної операції на територію Житомирської області, а також військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України та інших силових структур області.

Детальніше...

 

Безпека на Водохреща: правила купання у відкритих водоймах взимку

У день великого свята Водохреща медики вкотре наголошують: заради збереження власного здоров'я та гарного самопочуття слід ретельно дбати про дотримання правил безпечного пірнання у відкриті водойми в зимовий період.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту