19 грудня до обласної дитячої клінічної лікарні завітала голова опікунської ради закладу Тамара Олійник, яка передала маленьким пацієнтам подарунки від Святого Миколая.

2013_12_19_01

За словами головного лікаря обласної дитячої клінічної лікарні Віктора Марченка, Тамара Миколаївна Олійник є давнім і надійним другом колективу.

2013_12_19_02

- В ці грудневі дні рівно 29 років тому, - розповідає Віктор Федорович, - була створена наша обласна дитяча лікарня. Від самого початку її становлення та розвитку Тамара Миколаївна, працюючи в обласній раді,  надавала нам всебічну допомогу, сприяла вирішенню багатьох проблемних питань. Крім того,  впродовж багатьох років Тамара Миколаївна очолює обласну раду жінок  та 15 років  є незмінним головою опікунської ради нашої лікарні. Завдяки великому авторитету, мудрості та  далекоглядності цієї жінки-керівника, її активній громадянській позиції та чуйному серцю, нам вдалося подолали чимало труднощів. Вона завжди точно знає, які питання потребують у лікарні нагального вирішення, що планується зробити та завжди дбає про покращення умов перебування маленьких пацієнтів.

2013_12_19_03

За сприяння депутата Житомирської міської ради Любові Цимбалюк сьогодні голова опікунської ради передала чудові подарунки від Святого Миколая дітям, що перебувають на лікуванні у неврологічному  та травматологічному відділеннях, побажала їм найшвидшого одужання.

2013_12_19_04

Слід зазначити, що діти отримали саме ті подарунки, про які вони просили у своїх листах до Святого Миколая.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua