У рамках пілотного проекту щодо розвитку репродуктивного здоров’я матері і дитини  21-22 жовтня лікарі-педіатри, акушери-гінекологи та лікарі загальної практики-сімейної медицини Житомирського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Попільнянського районів та м.Новограда-Волинського взяли участь у тренінгу «Ефективні стратегічні та кризові комунікації у сфері репродуктивного здоров’я матері і дитини», який проходив у Житомирі.

2013_10_23_01

Захід проводився за сприяння Швейцарської агенції розвитку та співробітництва, Житомирської облдержадміністрації, Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

2013_10_23_02

Медичний експерт ЮНІСЕФ в Україні Катерина Булавінова та експерт з комунікацій ЮНІСЕФ в Україні Олексій Ковжун ознайомили житомирських колег з питаннями стратегічної та кризової комунікацій, а також відпрацьовували відповідні практичні навички.

2013_10_23_03

За словами головного педіатра департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА Т.Шевченко, на Житомирщині впроваджується 18 соціальних ініціатив Президента України, найважливіша з яких – „Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства“. Тому наразі департамент охорони здоров’я ОДА велику увагу приділяє проведенню заходів, які підвищують рівень кваліфікації медичних працівників.

За результатами проведення тренінгу 30 учасників одержали відповідні сертифікати.

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua