З метою виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2011 р. №828-р «Про схвалення Концепції загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки», пропаганди фізичної культури і спорту серед працівників галузі охорони здоров’я, широкого залучення до занять фізичною культурою і спортом та орієнтації їх на здоровий спосіб життя у вересні на базі ОУСЦ «Спартак» у м. Алушта пройшли фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади працівників охорони здоров’я з таких видів спорту: армспорт, гирьовий спорт, легка атлетика, теніс настільний, шахи, шашки.

2013_10_04_01

У змаганнях взяли участь представники команд закладів охорони здоров'я з 22 областей України, серед них і команда Житомирської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я. Усі без винятку учасники продемонстрували витривалість, завзяття, фізичну силу і майстерність та високі особисті спортивні результати у фінальних змаганнях.

Найкращих спортивних результатів представники команди Житомирщини досягли у змаганнях з легкої атлетики, у яких інструктор ЛФК Черняхівського ТМО Марія Штикало зайняла ІІ місце та у гирьовому спорті, де у ваговій категорії до 70 кг медсестра Чуднівської ЦРЛ Микола Буркацький посів ІІ місце. ІV місце у змаганнях з настільного тенісу зайняв лікар-кардіолог Бердичівської ЦМЛ Олександр Броницький; VІ місце з армспорту зайняв фельдшер Новоград-Волинської підстанції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  Федір Кричковський; VІІ місце з настільного тенісу здобула старша медична сестра центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи обласної дитячої клінічної лікарні Ірина Слабоуз; VІІІ місце з шашок посіла завідуюча радіологічним відділенням обласного онкологічного диспансеру Христина Кричфалушій.

Переможцям та призерам фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади вручені кубки, медалі та дипломи.

-Хочу подякувати всім спортсменам, а також головним лікарям та головам профспілкових комітетів тих закладів, - зазначила голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Алла Супряга, - які представляли Житомирську команду на Всеукраїнській спартакіаді: Черняхівського ТМО, Чуднівської ЦРЛ, Бердичівської ЦМЛ, Коростишівської ЦРЛ, Андрушівської ЦРЛ, Новоград-Волинського Міськрай ТМО, обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, обласної дитячої клінічної лікарні, обласного онкодиспансеру.

Бажаємо усім нашим спортсменам здоров’я, радості і особистих перемог у повсякденному житті.

Прес-центр ДОЗ

тел (0412) 41-37-72

E-mail: press@ztomc.net.ua