В Україні стартує перший освітній проект з елементами дистанційного навчання в онлайн режимі «Організація і управління охороною здоров’я». Цей курс з денно-заочною формою навчання організовує кафедра управління охороною здоров’я Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.

moz_ua

«Навчання здійснюється відповідно до «Примірного положення про підвищення кваліфікації за денно-заочною формою з елементами дистанційного навчання у Національній медичній академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика», яке затверджено МОЗ України та передбачає два етапи: заочний з елементами дистанційного навчання в онлайн режимі (десять тижнів, починаючи з листопада 2013 року) та денний – строком один тиждень на базі НМАПО імені П. Л. Шупика (в березні 2014 року)», – зазначив ректор НМАПО імені П. Л. Шупика, завідувач кафедри управління охороною здоров’я, академік НАМН України, професор Юрій Вороненко.

«Програма навчання побудована за такими напрямками, як організаційний, фінансовий, інформаційний менеджмент, маркетинг, управління якістю тощо та складається із десяти модулів. Щотижнево на спеціальному інформаційному ресурсі академії розміщуватимуться лекції із тестами. Слухачі, після реєстрації та ідентифікації, отримають доступ до цього порталу і зможуть в реальному режимі часу або, скопіювавши лекцію, ознайомитися з нею у зручному місці та надати відповіді на тестові завдання, та вислати їх на електронну адресу спеціалізованого сайту», – зауважив координатор цього виду навчання, професор кафедри управління охороною здоров’я Євген Латишев.

Довідка:

Для тих, хто бажає взяти участь у цьому навчанні, необхідно надіслати повідомлення на електронну адресу latyshev2002@mail.ru з даними про наявність категорії або спеціалізації за фахом «Організація і управління охороною здоров’я» та контактну інформацію про себе, місце роботи/займану посаду в термін до 30 жовтня 2013 року.

Прес-служба МОЗ України